ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει μπάτλερ για τη βίλα του στην Πορτογαλία – Δείτε τον μισθό που δίνει

Η βίλα ξεπερνάει σε αξία τα 21 εκατ. ευρώ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει μπάτλερ για τη βίλα του στην Πορτογαλία – Δείτε τον μισθό που δίνει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχουν βάλει αγγελία για να βρουν μπάτλερ, μάγειρα και άλλους δύο υπαλλήλους για τη νέα τους βίλα.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής μαζί με την καλή του και τα πέντε παιδιά τους έφτιαξαν μια βίλα στην περιοχή Κασκάις της Πορτογαλίας η οποία βλέπει τον Ατλαντικό και απέχει μόλις 30 χλμ από την πρωτεύουσα Λισαβόνα.

Ο Ρονάλντο που θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο το νέο του σπίτι έχει αποτανθεί σε ειδικό γραφείο και ψάχνει κυρίως μπάτλερ και σεφ.

Σύμφωνα με την Correio da Manhã δίνει μισθό 6.000 ευρώ το μήνα και θα υπογράψει μαζί τους ρήτρες εμπιστευτικότητας!

Η βίλα εκτείνεται σε 2.720 τετραγωνικά μέτρα. Είναι χωρισμένη σε τρεις ορόφους με εξωτερικό χώρο άλλα 544 τετραγωνικά μέτρα ο οποίος περιλαμβάνει πολλούς κήπους, εξωτερική πισίνα (εκτός από την εσωτερική), γυμναστήριο, γήπεδο τένις και γκαράζ για περισσότερα από 20 αυτοκίνητα!

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η Rolls-Royce Dawn αξίας 350.000 ευρώ που του χάρισε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τα Χριστούγεννα.

Η βίλα ξεπερνάει σε αξία τα 21 εκατ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως μετά από την συνταξιοδότηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο CR-7 υπέγραψε στην Αλ Νασρ  και θα περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη Σαουδική Αραβία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Τζορτζίνα και τα παιδιά θα φύγουν μόνιμα από την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.