ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι: Η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες ώρες μετά από πλαστική (φώτο)

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια σελίδα GoGundMe προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της

Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι: Η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες ώρες μετά από πλαστική (φώτο)

Η 34χρονη Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι, σταρ του OnlyFans και σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν, πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αφότου υποβλήθηκε σε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό στο διαδίκτυο με το όνομα Ashten G, πέθανε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, ενώ ανάρρωνε από την επέμβαση.

Συντετριμμένη η οικογένειά της

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια σελίδα GoGundMe προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η σελίδα περιλαμβάνει μια μακροσκελή δήλωση που εκφράζει το σοκ και την οδύνη της οικογένειας καθώς και μια σύντομη περιγραφή των στιγμών που οδήγησαν στο θάνατό της.

To 34χρονο μοντέλο ήθελε να μοιάσει την Κιμ Καρντάσιαν

Το μοντέλο σε επίσκεψή του στη Μύκονο

«Με βαθιά θλίψη και με εξαιρετικά ραγισμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον πιο συγκλονιστικό, ατυχή και απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι» ανέφερε.

Η ανακοίνωση συνέχισε περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή που κάποιος τηλεφώνησε στην οικογένεια της Κριστίνα στις 4:30 τα ξημερώματα, φωνάζοντας: «Η Άστεν πεθαίνει!».

Στην συνέχεια, ο εκπρόσωπος της οικογένειας περιέγραψε τον «ζωντανό εφιάλτη» να παρακολουθεί την επιδείνωση της υγείας της στο νοσοκομείο μετά την καρδιακή ανακοπή.

Φτυστή η Κιμ Καρντάσιαν

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες της Κριστίνα στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το 34χρονο μοντέλο ήθελε να μοιάσει στην διάσημη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν.

Για το λόγο αυτό είχε υποβληθεί σε πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις τόσο για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της όσο και για να μεγαλώσει το στήθος της και τους γλουτούς της, σήμα κατατεθέν της Κιμ Καρντάσιαν.

«Είναι τόσο λυπηρό να πεθαίνεις από πλαστική»

Η Magdalene, μια άλλη εθισμένη στις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που κάποτε παραλίγο να πεθάνει προσπαθώντας να αποκτήσει τον πιο «παχύ κόλπο του κόσμου» έγραψε για την σωσία της Κιμ Καρντάσιαν:

«Δεν την ξέρω, αλλά πάντα την έβλεπα τυχαία στο Instagram και την έβρισκα πολύ όμορφη, αλλά είναι τόσο λυπηρό που πέθανε από πλαστικές επεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο τρομακτικό γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις από επικίνδυνες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις» ανέφερε προτού εκφράσει τους δικούς της φόβους για το ενδεχόμενο να «υποστεί εγκεφαλική βλάβη» κάθε φορά που μπαίνει στο χειρουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.