ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρόνος στους Ιχθύες: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν

Το κλίμα θα είναι τεταμένο μέχρι τις 17 Μαρτίου, ωστόσο μετά θα αρχίσουν σιγά-σιγά τα πράγματα να επανέρχονται

Κρόνος στους Ιχθύες: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν

Ο Ερμής πρόκειται να εισέλθει στις 7 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Η θέση του αυτή πρόκειται να φέρει αρκετές αναταράξεις στην καθημερινότητα όλου του ζωδιακού κύκλου και θα υπάρχουν αρκετές συγκινήσεις και μεταβολές στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Ο Ερμής γενικότερα είναι ένας πλανήτης αρκετά λογικός που μας σπρώχνει να δούμε καθαρά όσα συμβαίνουν γύρω μας και να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Ο Ερμής στους Ιχθύες όμως θα δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα σε όλα τα ζώδια και θα τα φέρει σε σημείο να κάνουν απροσεξίας και να παίρνουν αποφάσεις της στιγμής χωρίς να σκέφτονται δεύτερη φορά.

Παράλληλα θα φέρει δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας είτε με ανθρώπους που σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον είτε το οικογενειακό, οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να φέρουν εντάσεις.

Γενικότερα το κλίμα θα είναι τεταμένο μέχρι τις 17 Μαρτίου, ωστόσο μετά θα αρχίσουν σιγά – σιγά τα πράγματα να επανέρχονται στην καθημερινότητά τους.

Όλοι πρόκειται να βιώσουν αυτές τις αλλαγές, ωστόσο ειδικότερα τρία ζώδια θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια:

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια που γενικότερα θα δυσκολευτούν λίγο να πάρουν κάποιες οριστικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα τους. Ενδέχεται να τους έρθει μία νέα πρόταση για αλλαγή καριέρας, την οποία θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά πριν δεχτούν ή απορρίψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι ζώδια που θα περάσουν ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, επαναξιολογώντας τις σχέσεις τους και το ποιες πρέπει να διατηρήσουν και ποιες όχι. Οι ερωτικές τους σχέσεις ειδικότερα θα μπουν στο μικροσκόπιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετοί χωρισμοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα περάσουν μία περίοδο που θα επαναξιολογήσουν κάθε τι στη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων τις επιλογές τους όσον αφορά το επάγγελμα, τις σχέσεις κι άλλα. Χρειάζεται ιδιαίτερη υπομονή και κατανόηση και από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους, γιατί διαφορετικά θα υπάρξει αρκετή δυσαρέσκεια και καβγάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.