ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέσπασε ο Γ.Λιάγκας: «Σιχαμερά! Νοοτροπία του κω…κοσμου!»

Ξέσπασε για τα μηνύματα που δέχθηκε με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε από τον Σ. Κασσελάκη

Ξέσπασε ο Γ.Λιάγκας: «Σιχαμερά! Νοοτροπία του κω…κοσμου!»

Καταιγισμό υβριστικών μηνυμάτων υποστηρίζει πως έλαβε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη συνέντευξη που πήρε από τον Στέφανο Κασσελάκη στην πρωινή εκπομπή του.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε από τον Σ. Κασσελάκη προτού πάει φαντάρος, δέχτηκε σειρά μηνυμάτων στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ότι κατάφερε αυτή εδώ η εκπομπή να πάρει την τελευταία συνέντευξη του Κασσελάκη πριν παρουσιαστεί στον στρατό, τι να κάνουμε; Όλοι το θέλατε, το καταφέραμε εμείς. Να απολογηθούμε και γι’ αυτό δηλαδή; Να ζητήσουμε συγγνώμη που την έδωσε σε εμάς και δεν την έδωσε αλλού;», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, έδειξαν στον αέρα και μερικά μηνύματα, μετά από αίτημα του Γ. Λιάγκα. «Πάρτε τα γιατί είναι σιχαμερά», είπε στη συνέχεια και ξέσπασε: «Επειδή χθες δαιμονίστηκα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε κάποια από αυτά τα μηνύματα. Ήταν δεκάδες τα μηνύματα αυτά. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας στη χώρα μας. Δυστυχώς, οι Μπέοι είναι χιλιάδες, μη σας πω εκατοντάδες χιλιάδες.

Ένας δημοσιογράφος που καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, βγάζετε κάποιο συμπέρασμα ότι έχω κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα; Αν ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα και θα το έλεγα κι εγώ. Δεν είμαι. Συγγνώμη που σας χαλάω την ονείρωξη, δεν είμαι. Ούτε το έχω γυρίσει στα 53. Δικαίωμά μου.

Τι σημαίνει όμως, ότι ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους ή ένας στρέιτ δημοσιογράφος απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό αρχηγό; Αυτό μήπως μας γυρίζει σε χρόνια πίσω και από τον Μεσαίωνα; Υπάρχουν τέτοιες απόψεις στην κοινωνία; Το λέτε σε έναν πατέρα δύο παιδιών; Δεν ντρέπεστε εσείς που τα γράφετε»;

«Γι’ αυτό λέω δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Τι να κάνει και ο ταλαίπωρος ο Μητσοτάκης, παλεύει μόνος του. Αυτή είναι η χώρα. Είναι η νοοτροπία του κω…κοσμου! Αυτοί είμαστε! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, ρίξτε μια μούτζα, πείτε αυτοί είμαστε και πάμε παρακάτω», συνέχισε και κατέληξε λέγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, ο κόσμος δεν αποδέχεται την ισότητα. Ο κόσμος θέλει να κοροϊδεύει τον μαύρο, τον χοντρό, τον ομοφυλόφιλο, τον οποιονδήποτε στα μάτια του φαίνεται διαφορετικός. Ζει σε έναν μικρόκοσμο μιας μίζερης ζωής και αισθάνεται ότι αν πει τον Λιάγκα ομοφυλόφιλο που πήρε συνέντευξη από τον Κασσελάκη, ότι έχει καταφέρει κάτι. Σκ…ά κατάφερε»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.