ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Love Island: Χαμός με το ακατάλληλο πλάνο παίκτριας – Φάνηκαν τα… πάντα (φωτο)

Η Ελληνογερμανίδα, Κλαούντια Πένκα έχει βάλει «φωτιά» στο νέο ριάλιτι

Love Island: Χαμός με το ακατάλληλο πλάνο παίκτριας – Φάνηκαν τα… πάντα (φωτο)

Το Love Island, το νέο ριάλιτι «αγάπης» είναι trash όσο το περιμέναμε κι αυτό φαίνεται από την πρεμιέρα του! 

Το ακατάλληλο πλάνο με παίκτρια

Η πρώτη εντύπωση δόθηκε από την Ελληνογερμανίδα, Κλαούντια Πένκα, η οποία είναι βοηθός σε μια συμβουλευτική εταιρεία στο Ντουμπάι, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια, ερχόμενη για κάποια διαστήματα στην Ελλάδα ή πηγαίνοντας στη Γερμανία.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου» την ακούσαμε να λέει.

Η Κλαούντια αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει και μας προϊδέασε για το τι θα δούμε απ’ αυτή, με τα μαγιό της να είναι άκρως αποκαλυπτικά και ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι» συνέχισε.

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν οι 5 κοπέλες και μίλησαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κλαούντια ανέφερε πως στο Ντουμπάι και τη Γερμανία δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού έχει γνωρίσει μόνο δύο άντρες.

Λίγο αργότερα, αφού την επέλεξε ο Βασίλης για να γίνουν ζευγάρι, ήρθε αυτό ακριβώς που έλεγε για τα μαγιό της, δηλαδή ένα πλάνο που έδειξε και τις διαθέσεις του σκηνοθέτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.