ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μ.Αρναούτη: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Π.Παντελίδη»

Αξιώνει αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του τραγουδιστή

Μ.Αρναούτη: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Π.Παντελίδη»

Η Μίνα Αρναούτη, οκτώ χρόνια μετά το φονικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή το πρωί της Δευτέρας (3/6) και μίλησε για την αποζημίωση «μαμούθ» που διεκδικεί μετά το δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται, ότι με μια αγωγή 2.500 σελίδων, η μία εκ των δύο γυναικών που επέβαινε στο αυτοκίνητο, Μίνα Αρναούτη, αξιώνει αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη.

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: «Και ιερόδουλη να ήμουν, δεν θα δικαιούμουν αποζημίωση;»

«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει όπως πριν γιατί με όλα τα συντριπτικά κατάγματα έχω πόνους. Μετά από 17 χειρουργεία, παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω αναπηρία απλά δεν φαίνεται. Στο ΚΕΠΑ μου βρήκαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να σταθώ όρθια 8 ώρες. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του ατυχήματος.

Την αποζημίωση τη ζητάω όχι για να κάνω διακοπές αλλά γιατί έχω κάνει κάποια έξοδα 5 μήνες στο νοσοκομείο. Η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στη Μυτιλήνη για να είναι μαζί μου. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε ότι έχω απώλεια εισοδήματος πρωτόδικα γιατί δεν με είχαν ασφαλίσει στο μαγαζί που δούλευα.

Το δικαστήριο μου έδωσε λιγότερα από 90.000 ευρώ που ζήτησα για τα χειρουργεία. Είναι πολλά τα χρήματα που διεκδικώ για 17 χειρουργεία; Έχω βάλει το μέγιστο σαν ποσό αλλά δεν θα το πάρω φυσικά.

Μπορούσα να το πουλήσω και να κερδίσω τον κόσμο και να με λυπηθούν, να με παίρνουν κάμερες την ώρα που μπαίνω με καροτσάκι στα χειρουργεία. Δεν ήθελα να δείξω ότι έχει καταστραφεί η ζωή μου. Με επέκριναν στα social. Δέχτηκα απειλές ακόμα και μέσα από φυλακές ότι θα βγουν και θα με σκοτώσουν από ανώνυμα προφίλ».

Η Μίνα Αρναούτη είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο. Έχω περάσει πολύ δύσκολα και έχω υποστεί το μεγαλύτερο μπούλινγκ στην Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.