ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μάνατζερ ράγκμπι»: Επικαλέστηκε «δράκους» και επαγγελματικά προβλήματα για το αμόκ που τον έπιασε

Ο Πάνος Αργιανίδης νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο και είναι ιδιαίτερα ευγενικός με όλους

«Μάνατζερ ράγκμπι»: Επικαλέστηκε «δράκους» και επαγγελματικά προβλήματα για το αμόκ που τον έπιασε

Λήξη συναγερμού στο… θρίλερ με την περίπτωση του Πάνου Αργιανίδη, ο οποίος από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τρίτης είχε κλειστεί στο κτήριο στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου. Πλέον, ο πρώην παίκτης του Survivor νοσηλεύεται από χθες στο Δρομοκαϊτειον ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο Πάνος Αργιανίδης, όσο ήταν κλεισμένος στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος της ασφάλειας, απείλησε να κάνει κακό στον αυτό του. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου για κατάθεση με την κατηγορία της αντίστασης και της απείθειας και στη συνέχεια αποφασίστηκε να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο Αργιανίδης νοσηλεύεται τμήμα ήπιων περιστατικών, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός με όλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μάνατζερ ράγκμπι, έτσι όπως είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό στο Survivor, φαίνεται πως είπε στους γιατρούς που επικοινώνησαν μαζί του, πως όλο αυτό το περιστατικό προκλήθηκε από προβλήματα που αντιμετωπίζει στη δουλειά του, ενώ θεωρεί πως οι συνάδελφοι του συνωμοτούν εις βάρος του, με αποτέλεσμα να του έχουν δημιουργηθεί ψυχικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.