ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρκ Άντονι: Παντρεύτηκε ο τραγουδιστής με την 23χρονη καλλονή Νάντια Φερέιρα – Κουμπάρος τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (φώτο)

Καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, στο γάμο ήταν η Σάλμα Χάγιεκ, ο Λιν Μάνουελ Μιράντα, ο Λουίς Φόνσι και ο Μαλούμα

Μαρκ Άντονι: Παντρεύτηκε ο τραγουδιστής με την 23χρονη καλλονή Νάντια Φερέιρα – Κουμπάρος τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (φώτο)

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε Ο Μάρκ Άντονι με τη σύντροφό του, Νάντια Φερέιρα, ύστερα από αρραβώνα οκτώ μηνών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μουσείο Τέχνης Πέρεζ στο Μαϊάμι, το βράδυ του Σαββάτου (28/1), έχοντας κουμπάρους τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον επιχειρηματία Κάρλος Σλιμ με τη σύζυγό του, Μαρία Έλενα Τορκούκο.

Η 23χρονη πρώην Μiss Παραγουάη φόρεσε ένα νυφικό Galia Lahav με διάφανο μπούστο και διακοσμημένο με λουλούδια. Από την άλλη, ο τραγουδιστής επέλεξε ένα κοστούμι Christian Dior.

Καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, στο γάμο ήταν η Σάλμα Χάγιεκ, ο Λιν Μάνουελ Μιράντα, ο Λουίς Φόνσι και ο Μαλούμα, όπως αναφέρει το Page Six.

Οι δύο γιοι του Μάρκ Άντονι, Κριστιάν και Ράιαν, τους οποίους απέκτησε από την σχέση του με την Dayanara Torres, έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο, ενώ τα 14χρονα δίδυμα που απέκτησε από τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ,  δεν παρευρέθηκαν στην τελετή.

Σημειώνεται ότι ο Μάρκ Άντονι έχει κερδίσει επτά βραβεία Grammy σε όλη την καλλιτεχνική του πορεία, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων salsa και βρίσκεται στο νούμερο ένα στα Billboard charts.


Ο 54χρονος μουσικός γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο ανατολικό Χάρλεμ ως ρωμαιοκαθολικός. Είναι ο μικρότερος από τα υπόλοιπα επτά αδέλφια του. Τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκε τη Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ Μιουνίζ.

Το περιοδικό People μάλιστα, πλήρωσε έξι εκατομμύρια δολάρια για ν’ αποκτήσει και να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων. Το 2009, το ζευγάρι αγόρασε δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη αλλά το καλοκαίρι του 2011, ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται σε διάσταση, με τον Άντονι να ζητάει διαζύγιο λίγο αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.