Μας «κόλασε» η Σάλμα Χάγιεκ – Απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και «εκτοξεύει» τη θερμοκρασία (φώτο)

«Κάθε φορά που έχω την ανάγκη να νιώσω ανανεωμένη, βουτάω στον ωκεανό»

Μας «κόλασε» η Σάλμα Χάγιεκ – Απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και «εκτοξεύει» τη θερμοκρασία (φώτο)

Τι κι αν το καλοκαίρι δεν έχει έρθει ακόμα; Η Σάλμα Χάγιεκ έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα, και μας «κολάζει» με το κορμί της.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το εκμεταλλεύεται για να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους, η σταρ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την απόδρασή της στη θάλασσα.

Στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται να κρατιέται από τη σκάλα ενός σκάφους, ενώ φοράει ένα κίτρινο μπικίνι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξηγεί πως η θάλασσα πάντοτε, την κάνει να αισθάνεται «ανανεωμένη». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κάθε φορά που έχω την ανάγκη να νιώσω ανανεωμένη, βουτάω στον ωκεανό 🌊».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.