ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μας «πέταξε τα μάτια έξω» η Κριστίνα Αγκιλέρα – Ποζάρει με μαγιό και… «κολάζει» (φώτο)

Παίρνει σέξι πόζες μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας το στήθος της

Μας «πέταξε τα μάτια έξω» η Κριστίνα Αγκιλέρα – Ποζάρει με μαγιό και… «κολάζει» (φώτο)

Όλο και πιο αποκαλυπτική γίνεται η Κριστίνα Αγκιλέρα στις τελευταίες της αναρτήσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει γίνει αρκετά ενεργή στο Instagram, με τις περισσότερες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει να είναι αρκετά σέξι.

Σε μία από τις τελευταίες της δημοσιεύσεις στο Instagram, η Αγκιλέρα ανέβασε μία σειρά από σέξι στιγμιότυπά της, με ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Φορώντας το μαγιό της, ψηλοτάκουνες γόβες και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η Αγκιλέρα παίρνει σέξι πόζες μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας το στήθος της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάρει και μέσα από τη μπανιέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.