ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με αυτές τις πέντε απλές συμβουλές θα βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες

Τι πρέπει να κάνετε

Με αυτές τις πέντε απλές συμβουλές θα βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες

Ας μην κρυβόμαστε, οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας, θέλουμε να βγαίνουμε ωραίοι στις φωτογραφίες.

Μάλιστα, θέλουμε μία φωτογραφία που θα μας κάνει να φαινόμαστε 8 φορές πιο όμορφοι από ό, τι πραγματικά είμαστε. Μια φωτογραφία που θα κάνει την κοπέλα των ονείρων μας να μας προσέξει στα social media.

Εδώ είναι πέντε απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες ακόμη και αν δεν το έχετε!

Ποτέ μην κρατάτε ένα ποτό στο χέρι

Κάποιος έξυπνος άνθρωπος κάποτε είπε: “Μην βγαίνετε ποτέ φωτογραφίες με ένα ποτό στο χέρι”. Συμφωνούμε, δεν είναι μια ωραία εικόνα και μπορεί συχνά να σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο αμήχανος παρά cool. Το ποτό απλά κρέμεται στο χέρι σας, σαν ένα πρόσθετο εξάρτημα.

Αυτός ο κανόνας περιλαμβάνει μπύρα, κρασί και σαμπάνια. Ένα ποτό που είναι αποδεκτό είναι μια Pina Colada, αλλά μόνο αν βρίσκεστε για surf.

Να ξέρετε πιο κουμπί πρέπει να είναι κλειστό

Είτε φοράτε ένα πουκάμισο, είτε ένα μπλουζάκι (ή και τα δύο) πρέπει να γνωρίζετε πoια κουμπιά πρέπει να είναι κουμπωμένα. Πρώτον αν φοράτε γραβάτα, τότε το επάνω κουμπί του πουκαμίσου θα πρέπει να είναι πάντα κλειστό και όχι αυτά τα χαζά στυλ “χαλαρή γραβάτα”, γιατί θα δείχνετε απλώς τεμπέληδες.

Εάν φοράτε σακάκι τότε βεβαιωθείτε ότι είναι κλειστό το πάνω κουμπί του. Το ίδιο ισχύει και για τα δίκουμπα σακάκια. Αν φοράτε παντελόνια (και ελπίζουμε να φοράτε), ελέγξτε ότι το “μαγαζί” σας θα είναι κλειστό!

Σταματήστε επιτέλους τα σύμβολα με τα χέρια σας

Είναι κάτι που δεν θα καταλάβουμε ποτέ. Τα σύμβολα τύπου, “like”, “peace”, “devil” και ότι υπάρχει γενικότερα σε emoji, θα πρέπει να περιορίζονται στα ενοχλητικά κοριτσάκια στα nightclubs και όχι σε ενήλικες άνδρες στις φωτογραφίες. Ήμαρτον!

Τελειοποιήστε το χαμόγελο σας

Δώστε προσοχή σε όλες τις χάλια φωτογραφίες του εαυτού σας και μάθετε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε. Εστιάστε στις λεπτομέρειες και εντοπίστε τι ακριβώς χρειάζεται για να βελτιωθείτε.

Επίσης όσον αφορά το βλέμμα, αποφεύγουμε αυτό του χάννου (ανοιχτό στόμα, απλανές βλέμμα).

Μην κοιτάτε απευθείας στην κάμερα

Ο Steve McQueen, ο Marlon Brando και ο Paul Newman είχαν όλοι ένα κοινό. Συχνά φωτογραφίζονταν σε ανύποπτες στιγμές. Στιγμές που έχουν καταγραφεί στο χρόνο και θα ζήσουν για πολλές γενιές ακόμα.

Έτσι αν γνωρίζετε ότι υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή γύρω σας, τότε αγνοήστε την, επιβραδύνετε τις κινήσεις σας, διασκεδάστε και με λίγη τύχη θα σας προσκυνήσουν για την όμορφη στιγμή σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.