ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτό το κολπάκι θα ανάψεις το τζάκι χωρίς προσάναμμα

Πως θα σε βοηθήσει ο φελλός από ένα μπουκάλι κρασί

Με αυτό το κολπάκι θα ανάψεις το τζάκι χωρίς προσάναμμα

Ο χειμώνας είναι πλέον προ των πυλών, και λόγω της ενεργειακής κρίσης που πλήττει την χώρα μας, αδιαμφισβήτητα, όσοι έχουν τζάκι σπίτι τους ανήκουν στους τυχερούς. Ωστόσο, πρέπει να ξέρουν και τον τρόπο για να το ανάψουν.

Τα προσανάμματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία μας μιας και είναι φτιαγμένα από πετρέλαιο και οι αναθυμιάσεις του δεν μας κάνουν καλό.

Πρέπει επιτέλους να μάθεις τον τρόπο να ανάβεις το τζάκι σου χωρίς προσανάμματα, έτσι δεν θα χρειάζεται να εισπνέεις όλο αυτό το χημικό πράγμα.

Το κολπάκι που θα σου «λύσει» τα χέρια

Κάθε φορά που ανοίγεις το αγαπημένο σου μπουκάλι κρασί κράτα το φελλό του σε ένα βάζο. Μόλις το βάζο γεμίσει συμπλήρωσε μπλε οινόπνευμα και άφησε τους φελλούς να ποτίσουν.

Όταν θέλεις να ανάψεις το τζάκι ρίξε μέσα ένα φελλό μαζί με ένα φύλλο εφημερίδας.

Αν πάλι η οινοποσία δεν είναι το φόρτε σου, σου έχουμε και άλλη λύση. Μάζεψε όλα εκείνα τα μικροσκοπικά κεριά από τα κηροπήγιά σου και μην τα πετάξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλε ένα στο κέντρο του τζακιού κάτω από τα ξύλα και ακούμπησε πάνω του ένα σπίρτο. Αν δεν θέλεις να λερωθεί η εστία σου, τότε μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο με ένα κεράκι ρεσό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.