ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτό το κόλπο του ΤikTok μπορείς να κόβεις κρεμμύδια χωρίς μαχαίρι

Όταν κόβουμε το κρεμμύδι τα μάτια μας τείνουν να τσούζουν, να κοκκινίζουν και δακρύζουν

Με αυτό το κόλπο του ΤikTok μπορείς να κόβεις κρεμμύδια χωρίς μαχαίρι

Πολλές νοικοκυρές πιστεύουν πως το κρεμμύδι είναι ένα υλικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν κάθε φορά που μαγειρεύουμε αφού ταιριάζει σε σαλάτες, μαγειρευτά, σούπες και πολλά ακόμη φαγητά.

Το κόψιμο των κρεμμυδιών είναι μία από εκείνες τις δουλειές που θα χαρακτηρίζαμε… για κλάματα. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις όταν κόβουμε το κρεμμύδι τα μάτια μας τείνουν να τσούζουν, να κοκκινίζουν και δακρύζουν.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει και διαβάσει πολλά έξυπνα κόλπα που μας βοηθούν να αποφύγουμε το κλάμα όταν καθαρίζουμε το δημοφιλές λαχανικό.

Το TikTok είναι μια εφαρμογή που μετρά εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο και μας «λύνει» τα χέρια με το πλούσιο περιεχόμενό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω του app έχουμε βρει χρηστικά κόλπα, συνταγές ή έξυπνα hacks.

Ένα video έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα αφού μας δείχνει πώς να κόψουμε εύκολα και γρήγορα τα κρεμμύδια. Το post έχει συγκεντρώσει 5,3 εκατομμύρια likes μέχρι σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο κοπής τους.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να το κάνεις είναι ένα πιρούνι και ένα κοινό εργαλείο κουζίνας: ο αποφλοιωτής λαχανικών. Χρησιμοποίησε το πιρούνι για να κρατήσεις ένα ολόκληρο ξεφλουδισμένο κρεμμύδι στη θέση του στο ξύλο κοπής.

Με το άλλο σου χέρι, χρησιμοποίησε τον αποφλοιωτή λαχανικών για να κόψεις τις φέτες γρήγορα και με ασφάλεια. Αυτό είναι! Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

@casa_tips White or red onion? which one do you prefer to eat ? Tell us in the comments. A fork + a strong peeler made in Germany = epic win ! #kitchenhacks #vegetablepeeler #casatips ♬ son original – Casa-Tips.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.