ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Megan Moore: Το πληθωρικό μοντέλο που θα σε «τρελάνει» με τις καμπύλες της (φωτο)

Το μοντέλο από τις ΗΠΑ ήδη έχει αποκτήσει το φανατικό της κοινό

Megan Moore: Το πληθωρικό μοντέλο που θα σε «τρελάνει» με τις καμπύλες της (φωτο)

Είναι ψηλή, διαθέτει χυμώδεις καμπύλες κι ένα πανέμορφο πρόσωπο, με λίγα λόγια, έχει αυτό που λέμε, όλο το πακέτο. Κι, όμως, κάποτε η Megan Moore ένιωθε άβολα με το ύψος της, ειδικά στα χρόνια του σχολείου.

Ενώ όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, οι άνθρωποι στα πρακτορεία τής έλεγαν πως πρέπει να χάσει κιλά και τις πληθωρικές της καμπύλες.

Αλλά να που ήρθε η ώρα εκείνη και τα δύο παραπάνω στοιχεία έγιναν το μεγάλο ατού στην εμφάνιση του όμορφου μοντέλου. Και μόνο τυχαίο δεν είναι πως το Playboy την έχει φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του, ενώ έχει συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα περιοδικά κι εταιρείες μόδας.

Άλλωστε, το μοντέλο από τις ΗΠΑ είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη του χώρου και ήδη έχει αποκτήσει το φανατικό της κοινό, που την ακολουθεί πιστά και στο Instagram, χαρίζοντας της απλόχερα το like κάτω από κάθε σέξι φωτογραφία της που ανεβάζει στο λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.