Μετά την καταγγελία η Πάμελα Άντερσον υπερασπίζεται τον Τιμ Άλεν: «Δεν είχε κακές προθέσεις»

«Ο Τιμ είναι κωμικός. Είναι η δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια»

Μετά την καταγγελία η Πάμελα Άντερσον υπερασπίζεται τον Τιμ Άλεν: «Δεν είχε κακές προθέσεις»

Η Πάμελα Άντερσον δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι ο Τιμ Άλεν της είχε δείξει το μόριό του, ενώ συνεργάζονταν στη σειρά «Home Improvement» και τώρα, υποστηρίζει πως «η δουλειά του είναι να ξεπερνά τα όρια».

Μιλώντας στο Variety, η ηθοποιός εξήγησε ότι με τη δήλωσή της δεν ήθελε να κατηγορήσει τον συνάδελφό της, αλλά απλά να αναφερθεί στο περιστατικό.

«Ο Τιμ είναι κωμικός. Είναι η δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε κακές προθέσεις», δήλωσε.

«Οι καιροί ωστόσο, έχουν αλλάξει. Αμφιβάλλω αν κάποιος θα το ανέφερε αυτό σήμερα, με το #ΜeToo γεννήθηκε ένας νέος κόσμος», συμπλήρωσε.

Πριν λίγες ημέρες, ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Love, Pamela» δόθηκε στη δημοσιότητα. Σε αυτό, η σταρ αναφέρεται στη συνεργασία της με τον Τιμ Άλεν στην εκπομπή «Home Improvement», στην οποία εκείνος υποδυόταν τον «Tim the “Tool man” Taylor».

Επρόκειτο για μια εκπομπή διακόσμησης σπιτιών, όπου η ίδια υποδυόταν τη Λίζα, μία κοπέλα που παρουσίαζε διάφορα προϊόντα και βοηθούσε τον Τιμ σε μικρές επισκευές. Την εποχή εκείνη ήταν μόλις 23 ετών. Όπως αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο, ο Τιμ Άλεν, την πρώτη κιόλας ημέρα των γυρισμάτων, της έδειξε το μόριό του.

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν στο διάδρομο με τη ρόμπα του. Σε κάποιο σημείο, σήκωσε τη ρόμπα του κι ήταν εντελώς γυμνός από κάτω», γράφει η Πάμελα στα απομνημονεύματά της.

«Είπε ότι ήταν δίκαιο, γιατί με είχε δει κι εμένα γυμνή, οπότε τώρα είμαστε ίσοι. Γέλασα με αμηχανία», περιγράφει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει πότε και αν όντως την είχε δει γυμνή.

Μετά τους ισχυρισμούς της, ο Τιμ Άλεν προχώρησε σε δηλώσεις στο ΤΜΖ, αρνούμενος ότι έκανε κάτι τέτοιο. «Όχι, δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο», υποστηρίζει.

Η Πάμελα Άντερσον ωστόσο, δεν παρέμεινε στο σόου καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του, αφού σύντομα κέρδισε τον εμβληματικό ρόλο της CJ Parker στη δημοφιλή σειρά «Baywatch». Έκτοτε, λοιπόν, δεν συνεργάστηκε ξανά μαζί του, παρά μόνο σε μερικές guest εμφανίσεις στην εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι μόνο μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις που ετοιμάζεται να κάνει η ηθοποιός, καθώς το βιβλίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.