ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά; – Τα δύο ζώδια που είναι τα πιο «zen» της παρέας

Έχουν μία αρκετά ψύχραιμη αντιμετώπιση σε κάθε δυσκολία που τους προκύπτει

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά; – Τα δύο ζώδια που είναι τα πιο «zen» της παρέας

Υπάρχουν δύο ζώδια που περνούν την καθημερινότητά τους έχοντας υιοθετήσει έναν «zen» τρόπο ζωής ο οποίος τους βοηθάει να έχουν μία αρκετά ψύχραιμη αντιμετώπιση σε κάθε δυσκολία που τους προκύπτει.

Μπορούν να βάλουν στην άκρη το άγχος τους και να δώσουν το ελεύθερο στον εαυτό τους να περάσουν καλά και να απολαύσουν την κάθε μέρα. Πάντα χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος στην παρέα και στην οικογένεια προκειμένου να ρίχνει τους τόνους και να υπάρχει ισορροπία.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που είναι τα πιο «zen» της παρέας:

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι γενικότερα είναι πολύ ήρεμα ζώδια που διακρίνονται για την ψυχραιμία τους. Τους αρέσει πολύ να βρίσκουν λύσεις σε διάφορα προβλήματα της παρέας και να κρατούν τις ισορροπίες.

Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο να αγχωθούν και να χάσουν τον έλεγχο σε οποιαδήποτε περίπτωση αφού πάντα κοντρολάρουν πάρα πολύ καλά τα πάντα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερη περίπτωση καθώς γενικότερα μπορεί μέσα τους να “βράζουν” αλλά θα βρουν πάντα τον τρόπο να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Μπορούν να βρουν πάντα την λογική μέσα σε κάθε σκέψη τους και να επιστρατεύσουν κάθε μέσο και τρόπο προκειμένου να είναι ήρεμοι. Είναι κάτι που έχουν έμφυτο και δύσκολα μία κατάσταση ή ένας άνθρωπος θα τους αγχώσει και θα το δείξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.