ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μητέρα στράφηκε στο OnlyFans για να πληρώνει τους λογαριασμούς της – Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά με το πόσα βγάζει!

Αγόρασε ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων αξίας 240.000 ευρώ και μια Porsche αξίας 50.000 ευρών!

Μητέρα στράφηκε στο OnlyFans για να πληρώνει τους λογαριασμούς της – Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά με το πόσα βγάζει!

Η 28χρονη Rebecca Goodwin, στράφηκε στο OnlyFans, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος και επιβίωνε με κουπόνια τροφίμων για να θρέψει την οικογένειά της.

Η Rebecca Goodwin, πάλευε να ταΐσει τις δύο κόρες της, τεσσάρων και έντεκα ετών, και είχε επιβιώσει με κουπόνια τροφίμων για περισσότερο από ένα μήνα.

Η οικογένεια τα κατάφερνε με μόλις έξι σακούλες τροφίμων, με κάθε κουπόνι να παρέχει τρόφιμα για πέντε ημέρες.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι, η Goodwin αποφάσισε να ξεκινήσει μια σελίδα OnlyFans και να κερδίσει περισσότερες από 1.2000 ευρώ μετά από μόλις 10 ημέρες στην πλατφόρμα και τώρα κερδίζει έως και 100.000 ευρώ το μήνα μέσω της ιστοσελίδας.

Η μητέρα δύο παιδιών μπόρεσε να αποταμιεύσει αρκετά χρήματα για να αγοράσει στον εαυτό της ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων αξίας 240.000 ευρώ και μια Porsche αξίας 50.000 ευρών – πράγματα που δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί ότι θα μπορούσε να αγοράσει πριν από τρία χρόνια.

Ίσα – ίσα για τα βασικά

«Ζούσα με έξι σακούλες φαγητό για μένα και τις δύο κόρες μου για πάνω από ένα μήνα. Δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά ούτε να κάνω πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου. Ξεκίνησα το Only Fans από απελπισία και κατέληξα να βγάλω 1,6 χιλιάδες ευρώ τις πρώτες 10 ημέρες.

Ήταν τρέλα. Δεν είχα κερδίσει ποτέ ξανά τόσα πολλά μέσα σε ένα μήνα. Τώρα μπόρεσα να αγοράσω ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων και μια Porsche. Η μεγαλύτερη κόρη μου ξέρει για αυτό που κάνω και δεν την ενοχλεί καθόλου» είπε η μητέρα των δύο παιδιών.

«Δεν μπορούσα να πληρώσω ούτε το γάλα για το μωρό μου. Ήξερα ότι οι Only Fans ήταν ένας τεράστιος κίνδυνος, αλλά ήμουν απελπισμένη. είχα ζητήσει την τρίτη μου επιταγή σίτισης και μου είχαν μιλήσει για την εμπλοκή των κοινωνικών υπηρεσιών επειδή αγωνιζόμουν. Ήξερα ότι έπρεπε να δώσω μια ευκαιρία στο Only Fans» σημείωσε στο τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.