ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μηχανή παραγωγής χρημάτων είναι η Γουάντα Νάρα (φωτό)

Κερδίζει 262.500 ευρώ κάθε μήνα

Μηχανή παραγωγής χρημάτων είναι η Γουάντα Νάρα (φωτό)

Μηχανή παραγωγής χρημάτων είναι η Γουάντα Νάρα.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι, είναι μια γυναίκα με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα και παράλληλα μητέρα πέντε παιδιών.

Σύμφωνα με τον Αργεντίνο δικηγόρο Μαουρίσιο Ντ’ Αλεσάντρο η Νάρα σπάει κάθε μήνα τα ταμεία με τα έσοδα της!

Η Γουάντα έχει την δική της μάρκα καλλυντικών στην Αργεντινή ενώ παράλληλα διαφημίζει προϊόντα μέσα από τα social media και εμφανίζεται στην τηλεόραση σε διάφορα σόου φυσικά επί πληρωμή.

Ο δικηγόρος αποκαλύπτει ότι τα μηνιαία έσοδα της είναι 262.500 ευρώ! Τα 250.000 ευρώ τα εισπράτει από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της ενώ παίρνει και 12.500 ως διατροφή από τον πρώην σύζυγο της, Μάξι Λόπεζ.

Με τον ποδοσφαιριστή απέκτησαν μαζί τρία παιδιά και θα πρέπει να πληρώνει διατροφή μέχρι να κλείσουν τα 21 τους χρόνια. Ο μικρότερος γιος τους είναι μόλις 9 και ο Μάξι Λόπεζ θα πληρώνει έως το 2034!

Η Νάρα έχει και 2 κόρες με τον Ικάρντι. Επίσης η 35χρονη έχει στην κατοχή της και ένα πολυτελές σπίτι στην Αργεντινή. Τρελά λεφτά για την Γουάντα η οποία έχει ξεπεράσει τους 12,5 εκατ. followers στο Instagram!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.