ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του νεκρός σε ηλικία 32 ετών ο στυλίστας Νάσος Κάτρης (βίντεο)

Μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του νεκρός σε ηλικία 32 ετών ο στυλίστας Νάσος Κάτρης (βίντεο)

Ο στυλίστας Νάσος Κάτρης βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του στο Λαγονήσι μία μέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο στυλίστας είχε εμβολιαστεί την Δευτέρα κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η σορός του άτυχου Νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού καθώς ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις που της έκαναν.

«Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σορό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου», δήλωσε η ίδια καθώς είχε ενημερωθεί από τον Νάσο ότι έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

«Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ήταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» ανέφερε η σχεδιάστρια.

Ο στυλίστας είχε καταγωγή από την Χαλκίδα, την οποία δούλευε για πολλά χρόνια σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ εργαζόταν και στη Μύκονο. Τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αθήνα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.