ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ειρήνη Βολιώτη: «Λήξαν» θεωρεί τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της το μοντέλο

Η ανακοίνωση των 177 λέξεων της νικήτριας των φετινών καλλιστείων

Ειρήνη Βολιώτη: «Λήξαν» θεωρεί τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της το μοντέλο

Με μια ανακοίνωση 177 λέξεων η Ειρήνη Βολιώτη, βάζει τελεία στην διαμάχη που ξέσπασε με τον πρώην σύντροφό της τον οποίο είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό 48 ώρες μετά τη στέψη της στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Στην ανακοίνωσή του το μοντέλο αναφέρει ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ θεωρεί το ατυχές περιστατικό λήξαν αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι δημόσιες εμφανίσεις μου μέχρι σήμερα αφορούσαν μόνο την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, στο χώρο του μόντελινγκ. Ένα ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του συντρόφου μου, έγινε αφορμή για δημοσιεύματα σε εφημερίδες και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν επεδίωξα τη δημοσιοποίηση αυτού του ατυχούς συμβάντος και όσες φορές έδωσα συνέντευξη στα Μ.Μ.Ε. είχα σκοπό να ρίξω τους τόνους και να σταματήσει η δημόσια διαπόμπευσή μου και του συντρόφου μου. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, την οποία σέβομαι και εμπιστεύομαι. Το ατυχές περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Τόσο ο δικηγόρος μου όσο και ο δικηγόρος του συντρόφου μου, έχουν λάβει την εντολή της εξομάλυνσης των σχέσεων και τη λήξη της αντιδικίας. Ως εκ τούτου επιθυμώ να παύσει η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου θέματος από όλα τα Μ.Μ.Ε. και να γίνει σεβαστό ότι διάγω το 20έτος της ηλικίας μου. Απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά σε οποιονδήποτε τρίτο να μιλάει δημοσίως και να αφήνει υπονοούμενα εξ ονόματός μου. Για τον εαυτό μου θα ομιλώ μόνο εγώ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος μου».

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή της στην αστυνομία η Ειρήνη Βολιώτη είχε αναφέρει, ότι όλα ξεκίνησαν στις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Ιουνίου στον Σταθμό Λαρίσης, όταν, έπειτα από τσακωμό με τον πρώην σύντροφό της, εκείνος την κυνήγησε την κλώτσησε και εκείνη έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και δυνατά χαστούκια, τα οποία τη ζάλισαν. Εκείνη έτρεξε και κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο την αστυνομία. Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Βολιώτη κατέθεσε στην αστυνομία ότι έτρωγαν σε ένα μαγαζί, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τρίτο πρόσωπο, το οποίο τον ενημέρωσε ότι η άλλοτε αγαπημένη του τον απατά και της ζήτησε να χωρίσουν.

Φεύγοντας από το μαγαζί που έτρωγαν, εκείνη τον ακολούθησε και μπροστά από τον Σταθμό Λαρίσης του τραβούσε τις βαλίτσες, ρίχνοντάς του στη συνέχεια σφαλιάρες, ενώ τον χτύπησε και στη μύτη, σπάζοντάς του τα γυαλιά, ενώ στη συνέχεια εκείνος έφυγε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού που έφθασε στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό, βρήκε εκεί την Ειρήνη Βολιώτη, η οποία κατήγγειλε ξυλοδαρμό, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο πρώην σύντροφός της και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου αλληλομηνύθηκαν. Η εστεμμένη των Ελληνικών Καλλιστείων 2022 κατέθεσε επίσης, ότι ο πρώην σύντροφός της την είχε κακοποιήσει σωματικά και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν βρίσκονταν στη Λάρισα, ενώ κατέθεσε επίσης ότι ο 32χρονος κάνει χρήση και διακινεί ναρκωτικά αλλά και ότι παρακολουθείται από ψυχίατρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ζήτησε να εκδοθούν προσωρινοί περιοριστικοί όροι για να μην την πλησιάζει, επειδή φοβάται για τη ζωή της. Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφος της εστεμμένης κατέθεσε ότι το μοντέλο κάνει χρήση ναρκωτικών και καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αλλά και ότι εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.