ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης – «”Έφυγε” από καρδιά» – Είχε εμβολιαστεί με σκεύασμα mRNA (φώτο)

«Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό - Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν»

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης – «”Έφυγε” από καρδιά» – Είχε εμβολιαστεί με σκεύασμα mRNA (φώτο)

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της μόδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο γνωστός σχεδιαστής νοσηλευόταν συχνά καθώς αντιμετώπιζε μετά τον εμβολιασμό του με σκευάσματα κατά Covid-19 ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκαζε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

«Μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό» είπε αρχικά η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου, και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Είχε περάσει μια ηπατίτιδα (σ.σ.: κλασική παρενέργεια των εμβολίων mRNA), όμως οι γιατροί του έλεγαν ότι θα το ξεπεράσει από μόνος του. Είχε πρόβλημα πλέον και με την καρδιά του. Τώρα έφυγε από καρδιά. Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν. Πήγε η αστυνομία, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκαν νεκρό».

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Instagram η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της τα πιο συγκινητικά λόγια:

«Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι!! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».

Ο Τόλης Σκουλαριώτης είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας σόουπιζ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ως προσωπικότητα.

Το μεγάλο του όνειρο και αυτό που δούλευε τα τελευταία χρόνια ήταν να δημιουργήσει ένα αγρόκτημα με σπίτια πάνω σε δέντρα ως μία εναλλακτική πρόταση διακοπών στο Μούρεσι, του Πηλίου απ’ όπου και καταγόταν.

Τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν συχνά το βουνό των Κενταύρων και προσπαθούσε να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες προκειμένου να ξεκινήσει να κάνει πράξη τα όσα είχε ονειρευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το δάσος μου…», αποκαλούσε ο Τόλης το αγρόκτημά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.