ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μοντέλο εμφανίστηκε στις Κάννες με φόρεμα που είχε το πρόσωπο του Ιησού Χριστού (φωτο) 

Άτομα της ασφάλειας του φεστιβάλ προσπάθησαν να κρύψουν την ουρά του φορέματός της

Μοντέλο εμφανίστηκε στις Κάννες με φόρεμα που είχε το πρόσωπο του Ιησού Χριστού (φωτο) 

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας «The Count Of Monte-Cristo» παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Καννών, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ένα μοντέλο που φορούσε ένα φόρεμα με την εικόνα του Ιησού Χριστού.

Η καλεσμένη, κατά την άφιξή της στην πρεμιέρα της ταινίας «The Count of Monte-Cristo», έκανε αισθητή την παρουσία της, με το πρωτότυπο outfit που επέλεξε για την περίσταση, το οποίο αποτελείτο από ένα μαύρο φόρεμα και μία λευκή κάπα με πολύ μακριά ουρά, στην οποία αποτυπωνόταν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, άτομα της ασφάλειας του φεστιβάλ προσπάθησαν να κρύψουν την ουρά του φορέματός της, με εκείνη να αντιδρά.

Η ταινία The Count Of Monte-Cristo» (Ο Κόμης του Μόντε Κρίστο)

Ο Pierre Niney αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Κόμη του Μόντε Κρίστο» από τους Matthieu Delaporte και Alexandre De La Patellière.

Αυτή η τελευταία μεταφορά βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα περιπέτειας του Alexandre Dumas. Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούνιο.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Edmond Dantes, ενός νεαρού άνδρα που συλλαμβάνεται άδικα την ημέρα του γάμου του, εξαιτίας μίας συνωμοσίας, για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Μετά από 14 χρόνια στη φυλακή καταφέρνει να δραπετεύσει, παίρνει την ταυτότητα του Κόμη του Μόντε-Κρίστο και εκδικείται τους τρεις άντρες που τον πρόδωσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.