ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ναταλία Δραγούμη: Ποζάρει με λευκό μπικίνι και «ζαλίζει» με το καλλίγραμμο κορμί της (φώτο)

«Νιώσε ελεύθερος, νιώσε τη φύση, νιώσε το καλοκαίρι»

Ναταλία Δραγούμη: Ποζάρει με λευκό μπικίνι και «ζαλίζει» με το καλλίγραμμο κορμί της (φώτο)

Αδιαμφισβήτητα, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, πάντα αιχμαλωτίζει την προσοχή με την εμφάνισή της, και αυτή τη φορά με τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram… άναψε φωτιές.

Μπορεί να έχει δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι της έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και έχει αρνηθεί, οι αναρτήσεις της στα social media αποδεικνύουν ότι θα μπορούσε άνετα να πάρει μέρος σε ένα από αυτά.

Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό σαν μοντέρνα ναυαγός με ένα λευκό μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Συνοδεύει, μάλιστα, τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Νιώσε ελεύθερος, νιώσε τη φύση, νιώσε το καλοκαίρι».

Αυτές τις μέρες η ηθοποιός βρέθηκε στην Πρέβελη της Κρήτης, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.