ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεαρή βγήκε πρώτο ραντεβού χωρίς λεφτά & έμεινε νηστική – «Αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» (βίντεο)

«Να βγω ξανά μαζί του;»

Νεαρή βγήκε πρώτο ραντεβού χωρίς λεφτά & έμεινε νηστική – «Αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις στα social media, προκάλεσε μια νεαρή κοπέλα όταν αποκάλυψε ότι ο άντρας με τον οποίο βγήκε ραντεβού αρνήθηκε να πληρώσει για το γεύμα της, καθώς εκείνη είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της.

Όπως εξήγησε στο σχόλιο του βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ήταν το πρώτο ραντεβού τους και ήταν εκείνη που του είχε ζητήσει να βγούνε.

«Δεν είχα λεφτά μαζί μου, οπότε αυτός αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» λέει η νεαρή κοπέλα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας απολαμβάνει το γεύμα του, ενώ η γυναίκα κάθεται άβολα, χωρίς να έχει τίποτα μπροστά της στο τραπέζι.

@heydiberber Dating in fresno be like 🥲 … #559fresno #fresno #couples #boyfriend ♬ original sound – LICKMYFASHION

«Να βγω ξανά μαζί του;»

«Να βγω ξανά μαζί του;» ρώτησε η νεαρή κοπέλα τους χρήστες του TikTok, ζητώντας την άποψή τους για το μέλλον της σχέσης της με τον νεαρό άντρα.

Το βίντεο πολύ σύντομα έγινε viral και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 6,5 εκατ. views, με τους χρήστες, ωστόσο, να εμφανίζονται διχασμένοι για το περιστατικό.

«Εάν σε είχε καλέσει εκείνος να βγείτε, τότε θα έπρεπε να πληρώσει αυτός. Εάν του ζήτησες εσύ, θα έπρεπε να εσύ να πληρώσεις» λέει μια γυναίκα που είδε το βίντεο.

«Προσωπικά, προσφέρομαι να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού, αλλά γνωρίζοντας ότι το ραντεβού σου προέκυψε περιμένοντας να περάσεις τσάμπα… αυτός θα έπρεπε να ρωτάει αν θα πρέπει να ξαναβγεί μαζί σου» λέει από την πλευρά του ένας άντρας σχολιαστής.

@heydiberber It be like that … 🥸 #fyoupage #fypシ #saturday #ROMWEnextgen #ForzaHorizon5GO ♬ sonido original – S

«Θα πρέπει πάντα να έχεις λεφτά μαζί σου για έκτακτες ανάγκες. Τι θα γινόταν, εάν σε παρατούσε εκεί;» ρώτησε ένας άλλος σχολιαστής.

«Ποιος πάει σε ραντεβού χωρίς λεφτά;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης.

«Εάν είσαι άφραγκη, απλά πες το!» συμβούλευσε ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι άντρες πρέπει να πληρώνουν, αλλά τα κορίτσια δεν θα πρέπει να το περιμένουν. Και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι προετοιμασμένες» ανέφερε ένας άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.