ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νευριάζουν με το παραμικρό: Αυτά είναι τα τρία πιο ευέξαπτα ζώδια

Οι γύρω τους νιώθουν πάντα ένα άγχος, διότι δεν γνωρίζουν πότε θα κάνουν το «μπαμ»

Νευριάζουν με το παραμικρό: Αυτά είναι τα τρία πιο ευέξαπτα ζώδια

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία νευριάζουν με το παραμικρό και αποπαίρνουν τον άλλο χωρίς σοβαρό λόγο.

Δείχνουν σχεδόν πάντα θυμωμένοι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μαζί τους μια συζήτηση και ακόμα δυσκολότερο να αποφύγεις έναν καβγά.

Οι γύρω τους νιώθουν πάντα ένα άγχος, διότι δεν γνωρίζουν πότε θα κάνουν το «μπαμ» και ακόμα και ένα βλέμμα μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ένα ξέσπασμα.

Ρόλο σε αυτό το χαρακτηριστικό παίζει και η αστρολογία. Όπως πολλά από τα στοιχεία του χαρακτήρα μας εξαρτώνται από τον γενέθλιο χάρτη μας, έτσι και η σχέση μας με τον θυμό επηρεάζεται από αυτόν.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο ευέξαπτα ζώδια, που θυμώνουν πάρα πολύ εύκολα.

Κριός

Γνωστοί για το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους οι Κριοί, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με ζώδια που θυμώνουν εύκολα. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα μπορεί να εκνευρίσουν τους Κριούς, οι οποίοι τείνουν να κρατούν τον θυμό και τα νεύρα τους για καιρό.

Δεν ξεχνούν πολύ εύκολα και θα σκεφτούν να εκδικηθούν τον άλλο, πάνω στα νεύρα τους. Όταν εκνευριστούν δεν πρόκειται να αντιδράσουν σιωπηλά.

Ταύρος

Ως ένα από τα σταθερά ζώδια, οι Ταύροι δύσκολα δέχονται αλλαγές και παρεμβολές στα σχέδιά τους. Εκνευρίζονται πάρα πολύ εύκολα όταν κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά τους, πεισμώνουν και δεν δέχονται καμία συμβουλή ή λύση στο πρόβλημά τους.

Ενοχλούνται εύκολα και ανεβάζουν παλμούς πολύ γρήγορα. Η έντασή τους είναι έντονη, αλλά δεν κρατά πολύ.

Υδροχόος

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, καθώς αρκετά συχνά συνδυάζουμε τον Υδροχόο με την αδιαφορία, αλλά συγκαταλέγεται στο top 3 των πιο ευέξαπτων ζωδίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξεσπούν συχνά και χωρίς ουσιαστικό λόγο, αλλά όταν το κάνουν γίνεται με τον πιο εμφανή και έντονο τρόπο. Ένας θυμωμένος Υδροχόος δεν είναι αυτός που θα θέλατε να συναντήσετε στη ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.