Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Νικηφόρος για Γ.Κότσιρα: «Του έστελνα γράμματα για να με ακούσει – Δεν μου απάντησε κανείς»

«Νόμιζα ότι οι τραγουδιστές βοηθούν ο ένας τον άλλον»

Νικηφόρος για Γ.Κότσιρα: «Του έστελνα γράμματα για να με ακούσει – Δεν μου απάντησε κανείς»

Ο Νικηφόρος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την καριέρα του ως τραγουδιστής, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν νεότερος έστελνε γράμματα στον Γιάννη Κότσιρα για να ακούσει τα τραγούδια του.

«Όταν ήμουν μικρός έστελνα γράμματα και CD στην ΕΜΙ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε… Έστελνα γράμματα στον Γιάννη Κότσιρα για να με ακούσει. Νόμιζα ότι οι τραγουδιστές βοηθάνε ο ένας τον άλλον κι ότι έτσι γίνεται. Δε μου απάντησε κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ρόλο των talent shows, τονίζοντας: «Είναι αλήθεια ότι τα talent shows δεν βγάζουν τραγουδιστές με διάρκεια. Το σόου από μόνο του ασχολείται σε χρόνους που αφορούν το τηλεοπτικό προϊόν. Μετά, δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Τότε κάναμε 32% και λέγαμε ότι πάμε χάλια, αυτή ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ο Σταύρος Μιχαλακάκος είχε κερδίσει. Είδες τι έγινε».

Μεγαλωμένος στην Πρέβεζα, περιέγραψε τη διαδρομή μέχρι την Αθήνα ως κάτι σχεδόν ουτοπικό: «Η απόσταση του να έρθεις στην Αθήνα χωρίς να ξέρεις κανέναν, είναι σαν να σου πω ότι θα πάω στην Αμερική και θα κάνω καριέρα στο Χόλιγουντ. Τέτοια είναι στο μυαλό μου η απόσταση. Η αφετηρία έχει σημασία».

Τέλος, για τη συμμετοχή του στο X-Factor είπε: «Ήταν μονόδρομος στην εποχή μου. Υπήρχε μόνο ένα Fame Story, κι όταν εγώ ήμουν έφηβος, στο μυαλό μου αυτός ήταν ο μόνος τρόπος. Είχα ήδη προσπαθήσει να μπω στο χώρο στέλνοντας CD, αλλά δεν έπιασε. Το X-Factor ήταν η ευκαιρία μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.