
Ο Γιώργος Καραβάς ήταν καλεσμένος την Πέμπτη (30/10) στην εκπομπή «Στην Αγκαλιά του Φάνη», μιλώντας για την εμπειρία του ως παρουσιαστής στο τηλεοπτικό ριάλιτι Exathlon.
Το μοντέλο και παρουσιαστής τόνισε το άγχος που είχε, λέγοντας πως αν δεν πήγαινε καλά, ένιωθε ότι θα τον «σταυρώσουν» στο Σύνταγμα.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως ρώτησε την Τεχνητή Νοημοσύνη για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί και γενικά τι πρέπει να κάνει.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:
Συγκεκριμένα, όπως είπε: «Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει, το λέω πολύ ειλικρινά, τι δουλειά έριξα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα στο “Exathlon”. Το μεξικανικό “Exathlon” πρέπει να το είδα 40 φορές.
Συνομιλούσα με το ΑΙ για το τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις, με το ένστικτο, με το που πρέπει να τοποθετείται η φωνή.
Όταν μου ανατέθηκε το κομμάτι του “Exathlon” ήξερα, δηλαδή είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι σε περίπτωση που δεν πήγαινα εγώ καλά, θα με είχαν σταυρώσει στο Σύνταγμα κανονικότατα. Ξέρω γω τι λέω».
Όσο για τα σχόλια που δέχτηκε όταν ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στο «Exathlon» ως παρουσιαστής, αλλά και στη συνέχεια μετά την προβολή των επεισοδίων, ανέφερε:
«Είναι δύσκολο να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο, όμως, το λέω και το εννοώ, τα μηνύματα που έλαβα ήταν χιλιάδες – και είμαι πολύ προσεκτικός με τη μονάδα μέτρησης – ήταν όλα θετικά.
Υπήρξαν και αρκετά αρνητικά μηνύματα πριν καν με δουν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.