Πώς το είπε; «Εγώ έφαγα την σφαίρα αντί για το αφεντικό»;

Ο Θ.Αθερίδης δηλώνει πιστός θαυμαστής του Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εξιχνίασε την… Marfin»!

Για την υπόθεση ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κανένα σοβαρό στοιχείο!

Ο Θ.Αθερίδης δηλώνει πιστός θαυμαστής του Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εξιχνίασε την… Marfin»!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε εκδήλωση κατά της ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «υπουργό δυτικής χώρας» και δηλώνοντας ότι «παίρνει πίσω» τα προηγούμενα ειρωνικά σχόλιά του για τη δημιουργία του «Ελληνικού FBI».

«Όταν είχα ακούσει ότι θα κάνουμε το Ελληνικό FBI κατουρήθηκα στα γέλια και έλεγα ότι είναι καραγκιοζιλίκι. Και σήμερα εξιχνίασε κάτι που έχει αμαυρώσει την ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Αθερίδης.

Βέβαια, το διαφεύγει ότι επί της ουσίας δεν έχει εξιχνιαστεί τίποτα. Αδιάσειστα στοιχεία ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί και μέχρι να συμβεί αυτό (αν συμβεί) έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Συνεπώς βιάστηκε ο ηθοποιός για να προσφέρει τα κοπλιμέντα του στον υπουργό.

 «Επειδή πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα, πρέπει να εμπιστευτούμε ανθρώπους όπως τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος δεν μοιάζει με Έλληνα υπουργό. Δεν το λέω επειδή είσαι παρών αλλά μου θυμίζεις υπουργό άλλη δυτικής χώρα. Εγώ γελούσα για το ελληνικό FBI, σήμερα τα παίρνω όλα πίσω» κατέληξε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δηλώνοντας, τέλος, την διάθεσή του «όποτε μας χρειαστείς γιατί έχει χαθεί η μπάλα και οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ίδιοι», ο Θοδωρής Αθερίδης είπε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «αγαπητέ Μιχάλη σε γνωρίζω τόσα χρόνια και σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.