ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ μεταμορφώνεται σε Μ.Ντύλαν στη νέα ταινία «A Complete Unknown»

Ο ηθοποιός εντοπίστηκε σε γύρισμα στην Νέα Υόρκη με εμφάνιση που ταιριάζει στον θρυλικό σταρ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ μεταμορφώνεται σε Μ.Ντύλαν στη νέα ταινία «A Complete Unknown»

Ο βραβευμένος και συνεχώς ανερχόμενος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ θα ενσαρκώσει τον θρυλικό Μπομπ Ντίλαν σε μια νέα ταινία που θα φέρει τον τίτλο «A Complete Unknown».

Η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες του ηθοποιού από τα γυρίσματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιοδικό People αναφέρει πως ο ηθοποιός ο σταρ εθεάθη σε γύρισμα στην Νέα Υόρκη να φοράει ένα τζιν παντελόνι, χακί τζάκετ, γάντια και ένα πλεκτό κασκόλ. Στον ώμο του είχε, μάλιστα, μία φθαρμένη θήκη κιθάρας και στο ώμο του είχε ένα μεγάλο κίτρινο σακίδιο.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Τζέιμς Μάνγκολντ και η ταινία θα επικεντρώνεται στην είσοδο του Ντίλαν στη φολκ μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κατά τη δεκαετία του ΄60, μετά τη μετακόμισή του από τη Μινεσότα.

Το λαμπερό καστ συμπληρώνουν οι Ελ Φάνινγκ, Μόνικα Μπαρμπάρο, Έντουαρντ Νόρτον, Νικ Όφερμαν και Μπόιντ Χόλμπρουκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία παραγωγής Searchlight Pictures δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, η οποία αναμένεται να σπάσει τα ταμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.