ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας κατήγγειλε την ΕΛ.ΑΣ. για ξυλοδαρμό

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για αστυνομική βία εις βάρος του

Ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας κατήγγειλε την ΕΛ.ΑΣ. για ξυλοδαρμό

Ανακοίνωση αναφορικά με τις καταγγελίες του τραγουδιστή Γιάννη Μπέκα για ξυλοδαρμό από αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι ουδέποτε ο συλληφθείς κατήγγειλε παράνομες πράξεις από τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι: «Σχετικά με καταγγελλόμενες πράξεις βίας σε βάρος ημεδαπού κατά τη διάρκεια της σύλληψής του από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., ανακοινώνεται ότι ο εν λόγω συλληφθείς, τόσο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όσο και κατά την προσαγωγή του στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ουδέποτε κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του».

Υπενθυμίζεται ότι, ο τραγουδιστής κατήγγειλε αστυνομική βία εις βάρος του, μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγη ώρα αφότου οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί, καθώς κατηγορείται ότι έβρισε και απώθησε κατά τη διάρκεια ελέγχου τους αστυνομικούς, τα ξημερώματα της Τετάρτης που συνελήφθη στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Ο 44χρονος υποστήριξε, ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στην περιοχή του Δενδροποτάμου και μάλιστα, από τη συμπεριφορά των αστυνομικών εναντίον του αντιμετωπίζει θέματα υγείας, με πόνους σε διάφορα σημεία του σώματός του.

«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένος, είμαι χτυπημένος, μετά από 24 ώρες μόλις κοιμήθηκα ένιωθα πολύ μεγάλο πόνο στα πλευρά και στα χέρια μου, στο αριστερό μου γόνατο και για αυτό κουτσαίνω. Έχω πάει σε δύο νοσοκομεία. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο γιατί, δε μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλο αυτό που μου κάνανε», είπε ο τραγουδιστής.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Δενδροποτάμου, ωστόσο ο ίδιος κατηγορείται ότι τους έβρισε και τους απώθησε, όπως και ότι αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης, υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε από μηχανική βλάβη στην περιοχή του Δενδροποτάμου «στο πιο ακατάλληλο σημείο της πόλης, το οποίο όμως γνωρίζω καλά γιατί περνάω καθημερινά. Είχα παρατεταμένη τη ταυτότητα και τα στοιχεία στα χέρια μου όταν ήρθε η αστυνομία αλλά δε τα ήθελαν, ήθελαν μόνο να με βγάλουν και να με χτυπήσουν».

Ο ίδιος επανέλαβε ότι δε μπορεί να καταλάβει γιατί οι αστυνομικοί, όπως ισχυρίζεται, είχαν επιθετική συμπεριφορά εναντίον του. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Όταν τους αντικρίσω αυτό θα ήθελα να μάθω, το γιατί. Με ειρωνεύονταν και με έβρισαν. Πρέπει να δικαιωθώ και να ειπωθεί η αλήθεια, ότι εγώ ήμουν απόλυτα νόμιμος και δεν έκανα το παραμικρό. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που ήρθαν να μου κάνουν κακό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως εις βάρος του τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για: Απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και απειλή κατά συρροή, για εξύβριση και για αποτύπωση σε υλικό φορέα με δημόσια πράξη αλλού (παράνομη βιντεοσκόπηση).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.