ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ιδανικές κρυψώνες στο σπίτι για να κρύψετε λεφτά και πολύτιμα αντικείμενα

Αρκετά σημαντικό είναι να θυμάσαι μετά, πού τα έβαλες

Οι ιδανικές κρυψώνες στο σπίτι για να κρύψετε λεφτά και πολύτιμα αντικείμενα

Ας το παραδεχθούμε, κανείς μας δεν θέλει να έχει όλα του τα χρήματα μέσα στο σπίτι για τους προφανείς λόγους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από μια… ληστεία.

Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν κάποια αντικείμενα υψηλής αξίας ή κάποια λεφτά που θα θες να έχεις και δεν τα θες να είναι σε φανερά σημεία.

Απλώς είναι σημαντικό να θυμάσαι πού τα έβαλες…

Παλιά σκούπα

Αναφερόμαστε στην ηλεκτρική φυσικά, που έχει αποθηκευτικό χώρο για τα σκουπίδια, αλλά που πλέον δεν χρησιμοποιείς.

Το πίσω μέρος του συρταριού

Αν και πολλοί τραβάνε τα συρτάρια προς τα έξω για να βρουν χρήματα, κόλλησε με ταινία έναν φάκελο εκεί και βάλε μέσα τα λεφτά.

Αποθηκευτικοί χώροι για παιχνίδια

Είναι το κλασικό σημείο για σπίτια με παιδιά και είναι πάντα σε κοινή θέα. Δύσκολα θα ψάξει κάποιος εκεί, αλλά απόφυγε να βάλεις τα πολύ πολύτιμα εκεί.

Σωλήνας του χαρτιού υγείας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδανικό spot για μετρητά ή στικάκι. Αν ο σωλήνας στην άκρη είναι κενός, χώσε εκεί τα λεφτά και κατέβασε το καπάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.