ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλοι στο Χάρβαρντ; Διάλεξη έδωσε η…Κιμ Καρντάσιαν (φώτο)

«Μίλησα στο Harvard Business School για ένα μάθημα που ονομάζεται HBS Moving Beyond DTC» έγραψε η Κιμ στο Instagram

Όλοι στο Χάρβαρντ; Διάλεξη έδωσε η…Κιμ Καρντάσιαν (φώτο)

Η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε στις 20 Ιανουαρίου στη Βοστώνη και επισκέφθηκε το Harvard Business School, όπου έδωσε μια διάλεξη σε φοιτητές σχετικά με την shapewear εταιρεία της, SKIMS.

«Μίλησα στο Harvard Business School χθες για ένα μάθημα που ονομάζεται HBS Moving Beyond DTC», έγραψε η Κιμ στο Instagram στις 21 Ιανουαρίου.

«Η αποστολή τoυ μαθήματος ήταν να μάθουμε για τα @skims, οπότε ο συνεργάτης μου Jens Grede και εγώ μιλήσαμε για το μάρκετινγκ, τις προκλήσεις μας και τις μεγαλύτερες νίκες μας».

Η reality star και επιχειρηματίας ανάρτησε εικόνες και βίντεο από την είσοδο του Πανεπιστημίου αλλά και μία φωτογραφία από το νέο γλυπτό προς τιμήν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Βοστόνη σε Instastory.

Μία από τις φοιτήτριες που παρακολούθησαν τη διάλεξη είπε ότι έμαθε πολλά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης «Έμαθα από κάποιον που έχει χτίσει μία επιτυχημένη επιχείρηση και ήταν συναρπαστικό.

«Νομίζω ότι η απουσία καμερών από την αίθουσα έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε μία ειλικρινή συζήτηση και αυτό ήταν ξεχωριστό», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.