ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Αναστασοπούλου: «Πάντα θα υπάρχει ένας μαλ**** που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα & δεν μίλησες τότε;”» (βίντεο)

«Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα»

Π.Αναστασοπούλου: «Πάντα θα υπάρχει ένας μαλ**** που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα & δεν μίλησες τότε;”» (βίντεο)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία συμμετέχει αυτές τις μέρες στη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μετά το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με τα απολυτήρια λυκείου. 

Ένα βίντεο από την ομιλία της εμφανίστηκε στο TikTok και σε αυτή, η ηθοποιός ακούγεται να συμβουλεύει το κοινό που βρίσκεται εκεί, να μην κάνει υπομονή, αλλά να μιλάει ανοιχτά τη στιγμή που πρέπει και όχι αργότερα, προκειμένου να διεκδικεί τα δικαιώματά του.

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μαλ**** που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;”. Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει: «Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία για αυτό, σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση να είναι η τρυπούλα, θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα, σας ευχαριστώ πολύ».

@efstathiia Υπέροχη Πηνελόπη💜 #sesaspoumasakoute ♬ original sound – efstathia

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.