Π.Άντερσον: Καυτές αποκαλύψεις από ποδοσφαιριστή – «Αχόρταγη στο κρεβάτι, κάναμε σεξ 12 φορές κάθε βράδυ»

Αποκαλύψεις-φωτιά για την Πάμελα Άντερσον

Π.Άντερσον: Καυτές αποκαλύψεις από ποδοσφαιριστή – «Αχόρταγη στο κρεβάτι, κάναμε σεξ 12 φορές κάθε βράδυ»

Πικάντικες αποκαλύψεις έβγαλε στη… φόρα για την άλλοτε σύντροφό του, Πάμελα Άντερσον, έκανε ο ποδοσφαριστής Αλεξάντρ Κοκόριν.

H Πάμελα Άντερσον υπήρξε σε σχέση για ένα διάστημα με τον ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται… δεν κρατούσε το στόμα του κλειστό, ακόμα και για όσα γινόντουσαν στο κρεβάτι του.

Ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα, Αλεξάντρ Κοκόριν, ο οποίος υπήρξε στην ίδια ομάδα με τον γάλλο αμυντικό αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια μοιράζονταν τις επιδόσεις του ζευγαριού στο κρεβάτι.

Σε συνέντευξή του στο Youtube ο παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ραμί μάς έλεγε πολλά ενδιαφέροντα για την Πάμελα. Φυσικά όλοι ενδιαφερόμασταν να μάθουμε πώς ήταν η σχέση τους στο κρεβάτι. Ο Ραμί μάς είχε πει ότι ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχε στη ζωή του και πως έκαναν σεξ δώδεκα φορές κάθε βράδυ».

Η σχέση του 36χρονου άσου με την 54χρονη πρώην Playmate και πρωταγωνίστρια του Baywatch δεν μακροημέρευσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα λίγο αφότου χώρισαν, εκείνη χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή «τέρας, που κάνει διπλή ζωή» μέσα από τη σελίδα της στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.