ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Κονδυλάτος: «Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποια στιγμή με απήγαγαν και έγινα αντικείμενο κοροϊδίας – Επιθεωρούν τη Γη»

Ε.Χατζίδου: «Και εγώ έχω δει αυτό το UFO με τον Τσαλίκη»

Π.Κονδυλάτος: «Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποια στιγμή με απήγαγαν και έγινα αντικείμενο κοροϊδίας – Επιθεωρούν τη Γη»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους… εξωγήινους που τον απήγαγαν στο παρελθόν.

«Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποια στιγμή με απήγαγαν και έγινα αντικείμενο κοροϊδίας. Είναι πέρα για πέρα αληθές, επιθεωρούν τον πλανήτη Γη για χιλιάδες χρόνια, προσπαθούν να αναβαθμίσουν DNA των ανθρώπων γιατί γερνάμε και πεθαίνουμε, είμαστε το μόνο ον στο σύμπαν που έχουμε αυτό το πρόβλημα», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η δήλωση του στάθηκε αφορμή για σχολιασμό στην εκπομπή «Breakfast@Star», μάλιστα η Ελένη Χατζίδου εκμυστηρεύτηκε για ακόμη μία φορά στους συνεργάτες της ένα περιστατικό.

Η τραγουδίστρια, άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πιστέψουν την περιπέτεια που περιέγραψε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Και εγώ έχω δει αυτό το UFO με τον Τσαλίκη, σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν με νοιάζει τι θα πουν, εγώ το είδα με τα ματάκια μου», διηγήθηκε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.