ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πάμελα Άντερσον: Φωτογραφήθηκε χωρίς εσώρουχο και ίχνος μακιγιάζ στα 55 της (φώτο)

Σε μια αποκαλυπτική και στιλάτη φωτογράφηση

Πάμελα Άντερσον: Φωτογραφήθηκε χωρίς εσώρουχο και ίχνος μακιγιάζ στα 55 της (φώτο)

Η Πάμελα Άντερσον επέστρεψε στον γενέθλιο Καναδά, μετά από έναν αγώνα δρόμου μιας εβδομάδας και πλέον που την οδήγησε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας προώθησης του ντοκιμαντέρ και των απομνημονευμάτων της.

«Μόλις πατάω καναδικό έδαφος, νιώθω κάποια ανακούφιση», λέει η Άντερσον από το Τορόντο, όπου κάνει στάση για το τελευταίο σκέλος της περιοδείας της για τον Τύπο.

Έχοντας περάσει μεγάλο μέρος των τελευταίων ετών στην πατρίδα της, το Ladysmith της Βρετανικής Κολομβίας, η Άντερσον βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Pamela, a Love Story» στο Netflix και των απομνημονευμάτων της, «Love, Pamela», από την Harper Collins.

Και τα δύο έργα έχουν δεχτεί συντριπτικά θετικές κριτικές, τόσο από τους κριτικούς όσο και από το ευρύ κοινό, και η Άντερσον χρειάζεται λίγο χρόνο για να τα επεξεργαστεί όλα αυτά.

«Κάθε μέρα ξυπνάω λίγο πιο ευτυχισμένη», λέει.

«Αισθάνομαι τέτοια αίσθηση ανακούφισης και είμαι τόσο ευγνώμων για το κύμα υποστήριξης και αγάπης. Κάθε φορά που είμαι σε μια σχέση, συνήθως επικεντρώνω όλη μου την προσοχή σε αυτήν και στα παιδιά μου, οπότε είναι τόσο ωραίο, νιώθω σαν να είμαι ένα ελεύθερο πνεύμα, που περιπλανιέται στον πλανήτη, πέφτει πάνω σε ανθρώπους, κάνει αυτές τις υπέροχες συζητήσεις και νιώθω υπέροχα».

Μετά από πέντε γάμους, είναι ελεύθερη για πρώτη φορά εδώ και καιρό και το αποδίδει σε αυτό το γεγονός ότι μπόρεσε πραγματικά να αφηγηθεί τη δική της ιστορία.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αυτό το βιβλίο, να γυρίσω αυτό το ντοκιμαντέρ ή να κάνω οποιαδήποτε από αυτές τις συζητήσεις αν ήμουν σε σχέση», λέει. «Και αυτό σας δείχνει τι είδους σχέσεις είχα στο παρελθόν. Θα φοβόμουν πάρα πολύ να στεναχωρήσω κάποιον ή να κάνω κάποιον να ζηλέψει ή οτιδήποτε άλλο».

Η ταινία και το βιβλίο δείχνουν μια γυναίκα που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και να δώσει τη δική της πλευρά στις ιστορίες που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα από τότε που έκανε την εμφάνισή της ως μοντέλο του Playboy στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Μίλησε στο WWD και φωτογραφήθηκε για αυτό σε μια αποκαλυπτική και στιλάτη φωτογράφηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.