Πάολα: Τι συμβαίνει με τη δωρεά που θέλει να κάνει στο νοσοκομείο της Λάρισας; – «Δεν έχει επικοινωνήσει»

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας δήλωσε πως κανείς από το περιβάλλον της δεν έχει έρθει σε επαφή με το νοσοκομείο

Πάολα: Τι συμβαίνει με τη δωρεά που θέλει να κάνει στο νοσοκομείο της Λάρισας; – «Δεν έχει επικοινωνήσει»

H Πάολα προκάλεσε αντιδράσεις, όταν τραγούδησε στη σκηνή νυχτερινού κέντρου το περασμένο Σάββατο, λίγες ημέρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα διαθέσει τα έσοδα από την εμφάνισή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται πολλοί τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα.

@georgelouko♬ πρωτότυπος ήχος – Γιωργος Λ.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, σχετικά με τη δωρεά που δήλωσε πως θα κάνει η Πάολα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής, ούτε η τραγουδίστρια, αλλά ούτε και κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη δωρεά.

Εξήγησε επίσης, πώς γίνονται τέτοιες διαδικασίες. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει μια δωρεά, εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει.

Στη συνέχεια, το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που θα διαθέσει και ύστερα, εκείνος συμπληρώνει ένα ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίζει αν θα δεχτεί τη δωρεά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως άτομο από το περιβάλλον της Πάολα ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια θα διαθέσει τα χρήματα για εκείνους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και στις οικογένειές τους. Τόνισε επίσης, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο για να κάνει τα πρώτα βήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.