ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιπέτειες για τη Σακίρα: Οδηγείται σε δίκη μετά τις κατηγορίες για φορολογική απάτη

Το δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε να δικαστεί η κολομβιανή τραγουδίστρια

Περιπέτειες για τη Σακίρα: Οδηγείται σε δίκη μετά τις κατηγορίες για φορολογική απάτη

Η Σακίρα κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε φόρους στην Ισπανία από το 2012 μέχρι το 2014. Το συνολικό ποσό που δεν πλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια ανέρχεται στα 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι κατηγορίες αυτές είναι «ψευδείς», τονίζοντας πως δεν έχει κανένα χρέος στην ισπανική κυβέρνηση.

Δικαστής στη Βαρκελώνη συμφώνησε ότι η Σακίρα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη, η ακριβής ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ισπανοί εισαγγελείς πιέζουν για την υψηλότερη δυνατή ποινή για έξι διαφορετικές κατηγορίες φορολογικής απάτης. Εκτός από ποινή φυλάκισης 8 ετών, επιθυμούν να επιβληθεί πρόστιμο 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελεγκτές της εφορίας χρειάστηκαν περισσότερο από ένα χρόνο για να ελέγξουν τη Σακίρα. Επισκέφθηκαν ακόμη και τα αγαπημένα της κομμωτήρια στη Βαρκελώνη και ήλεγξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ελεγκτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε περάσει 242 ημέρες στην Ισπανία το 2012, 212 ημέρες το 2013 και 243 ημέρες στη χώρα το 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.