ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία «έκανε για πρώτη φορά σεξ» – «Δεν έβαλε προφυλακτικό» (φώτο-βίντεο)

Είπε ότι ο Χάρι ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση, που οδήγησε στο «αυθόρμητο και σπινθηροβόλο» σεξ σε ένα χωράφι

Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία «έκανε για πρώτη φορά σεξ» – «Δεν έβαλε προφυλακτικό» (φώτο-βίντεο)

Ο πρίγκιπας Χάρι, στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πριν από λίγες βδομάδες, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, στην οποία άρεσαν οι “μάτσο” άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε ένα χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει».

Από εκείνη την στιγμή, εκατοντάδες δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όλα ψάχνουν το ίδιο πρόσωπο. Την γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας με την οποία ήρθε σε ερωτική επαφή ο πρίγκιπας Χάρτι για πρώτη φορά.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες, αφού η γυναίκα αυτή αποκαλύφθηκε από μόνη της.

Ποια είναι

Η περιβόητη αυτή γυναίκα ονομάζεται Σάσα Γουόλπολ (Sasha Walpole) και είναι 4ο ετών.

Η Σάσα γνώριζε τον πρίγκιπα Χάρι, από όταν ήταν ιπποκόμος στο κτήμα του βασιλιά Καρόλου στο Γκλόστερσαϊρ.

Είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Χάρι και αρκετά νεότερη από τις περισσότερες γυναίκες, τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί τον τελευταίο μήνα.

Η ίδια μιλώντας στη Daily Mail, είπε ότι ο Χάρι ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση, που οδήγησε στο «αυθόρμητο και σπινθηροβόλο» σεξ σε ένα χωράφι πίσω από την παμπ «The Vine Tree» στο χωριό Norton του Wiltshire.

Η Sasha, που σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών και οδηγεί εκσκαφείς για να ζήσει, είχε προσκαλέσει τον Χάρι, στην παμπ για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. Οι δυο τους ήταν στενοί φίλοι, όπως λέει η ίδια και ο Χάρι της είχε φέρει μια λούτρινη Miss Piggy και μια κωμική κάρτα γενεθλίων με ένα αστείο για μια φάλαινα.

Λίγο πριν κλείσει η παμπ, ο πρίγκιπας Χάρι την ρώτησε: «Πάμε για τσιγάρο;». Τότε πήγαν σε ένα διπλανό χωράφι για να καπνίσουν μακριά από τους σωματοφύλακες.

«Άρχισε να με φιλάει», θυμάται η Σάσα Γουόλπολ.

«Ήταν παθιασμένο, έντονο. Από ένα φιλί, πήγαμε στο έδαφος πάτωμα αρκετά γρήγορα. Ήταν στιγμιαίο, φλογερό. Ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν φλογερό γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο “Πρίγκιπας Χάρι” για μένα. Ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι δεν ήταν σωστό. Υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να συμβεί» συμπλήρωσε.

«Δεν ήταν προμελετημένο»

«Δεν πήγαμε εκεί για να γίνει αυτό. Δεν ήταν προμελετημένο και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Φαινόταν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν» συνέχισε.

Στο βιβλίο του, ο Χάρι γράφει ότι ήταν «μια γρήγορη βόλτα και μου χτύπησε τα οπίσθια και με έστειλε να “βοσκήσω”. Ήταν άδοξο».

«Δεν με πειράζει που το είπε αυτό γιατί δεν είναι πολύ ένδοξο. Ήμασταν μεθυσμένοι και κάναμε σεξ σε ένα χωράφι» ανέφερε η Σάσα Γουόλπολ.

Θυμάται ξεκάθαρα ότι χτύπησε στον Χάρι στα οπίσθια και η πεντάλεπτη «σεξουαλική τους συνεδρία» ολοκληρώθηκε βιαστικά.

«Το χαστούκι συνέβη. Η περιγραφή του είναι ακριβής. Το πραγματικό σοκ όταν είδα τι είχε γράψει, ήταν το πόσο αληθινή ήταν η περιγραφή. Δεν προσβλήθηκα. Τον άρπαξα από τα οπίσθια και του έδωσε ένα χαστούκι. Του έδωσα και ένα μικρό ζούληγμα.

Δεν ξέρω για το θέμα του επιβήτορα. Νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι δούλευα με άλογα. Για να πω την αλήθεια, δεν φρόντισε να είμαι χαρούμενη. Ήταν νέος. Μόνο όταν μεγαλώσεις το καταλαβαίνεις αυτό. Ήταν πραγματικά μια στιγμή πάθους» περιέγραψε η 40χρονη.

Και συνέχισε: «Μετά έγινε η συνειδητοποίηση, «Σκ… Τι κάνουμε; Πού πάμε από εδώ; Δεν θυμάμαι να φιλιόμασταν. Σηκωθήκαμε, φορέσαμε ξανά τα ρούχα μας και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να πάμε σε ξεχωριστές κατευθύνσεις πίσω στην παμπ, κάτι που, εκ των υστέρων, μάλλον το έκανε πιο προφανές. Αν πηγαίναμε μόνο για ένα τσιγάρο, θα είχαμε επιστρέψει μαζί. Είχαμε φύγει μόνο 15 λεπτά συνολικά. Όμως ήταν αρκετός καιρός για να αρχίσει να ανησυχεί η ασφάλειά του. Γύρισα πίσω από το φράχτη στην μπιραρία. Με είδαν οι φίλοι μου και άρχισαν να γελούν. Δεν φορούσα τη ζώνη μου και είναι προφανές όταν γυρνάς λίγο ατημέλητος από ένα χωράφι».

«Ήταν μια καθαρά μεθυσμένη στιγμή»

Όπως τόνισε η Σάσα, τότε δεν σκεφτόταν ότι είχε κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά με έναν στενό της φίλο της. «Δεν σκεφτόμουν ότι “έκανα σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι”, αλλά “Θεέ μου, μόλις κοιμήθηκα με τον Χάρι”».

Εκείνο το βράδυ σήμανε το τέλος της φιλίας της Σάσα με τον Χάρι. Από στενοί φίλοι, σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα, να μιλούν και δεν ξαναείδε ο ένας τον άλλον. Η Σάσα δεν πληγώθηκε. Πιστεύει ότι το καλοκαίρι ήταν το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή και των δύο.

Στην συνέχεια, η Σάσα άρχισε να συναναστρέφεται με μια ομάδα φίλων που το πάθος τους ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και όχι τα άλογα, και γνώρισε τον Ίαν, τον άντρα που θα γινόταν αργότερα ο σύζυγός της.

Τέλος ανέφερε ότι: «Δεν ανησυχούσε μήπως μείνει έγκυος από τη συνάντηση αυτή, επειδή εξακολουθούσε να παίρνει το χάπι μετά το τέλος της προηγούμενης σχέσης της». Ωστόσο, ο Χάρι δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό ούτε συζήτησε μαζί της για την προστασία, είπε.

Το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της, σε μερικούς στενούς φίλους και, χρόνια αργότερα, στον σύζυγό της, θεωρώντας το ως μια νεανική τρέλα. Μόνο εξαιτίας του βιβλίου «Σπαρκ» χρειάστηκε να το ξαναθυμηθεί.

«Δεν αισθάνομαι περίεργα να σκέφτομαι ότι κάποτε κοιμήθηκα με έναν πρίγκιπα σε ένα χωράφι» είπε γελώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.