Πρίγκιπας Χάρι: «Έχασα την παρθενιά μου πίσω από μια παμπ με μια μεγαλύτερή μου κοπέλα – Κάναμε γρήγορο σεξ»

«Ένα από τα πολλά λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολύ πολυσύχναστη παμπ»

Πρίγκιπας Χάρι: «Έχασα την παρθενιά μου πίσω από μια παμπ με μια μεγαλύτερή μου κοπέλα – Κάναμε γρήγορο σεξ»

Ο πρίγκιπας Χάρι, στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς έχασε την παρθενιά του από μια μεγαλύτερή του κοπέλα, που αγαπούσε τα άλογα και που τον αντιμετώπισε «σαν νεαρό επιβήτορα», χτυπώντας του τα…καπούλια αφού είχαν τελειώσει το σεξ πίσω από μια παμπ.

«Κάναμε γρήγορο σεξ και μετά μου χτύπησε τον κ@λο και με έδιωξε. Ένα από τα πολλά λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολύ πολυσύχναστη παμπ. Χωρίς αμφιβολία κάποιος μας είχε δει», έγραψε.

Ο Φρανκ Ορτέτ διηύθυνε την παμπ The Rattlebone Inn κοντά στο Highgrove, το σπίτι του Βασιλιά Καρόλου στο Γκλόστερσιρ, τα χρόνια που οι νεαροί πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ απολάμβαναν ξέφρενες βραδιές με πολλά ποτά εκεί με φίλους.

Ο Φρανκ, ο οποίος είναι Γάλλος, πέταξε έξω τον Χάρι από την παμπ όταν ήταν 16 ετών, αφού ο μεθυσμένος νεαρός άρχιζε να τον βρίζει όταν αρνήθηκε να του σερβίρει αλκοόλ και λέγεται ότι αποκάλεσε τον Φρανκ «γαμημ@νο βάτραχο».

Μιλώντας στη DAILY MAIL, ο 48χρονος σήμερα Φρανκ , είπε: «Του Χάρι δεν του έλειπαν ποτέ οι γυναίκες θαυμάστριες, παρόλο που ήταν απλώς ένα νεαρό αγόρι. Ήταν πρίγκιπας, έτσι, όπως ήταν φυσικό, οι γυναίκες έκαναν τα γλυκά μάτια σ΄ αυτόν και τον Γουίλιαμ όλη την ώρα. Και τα δύο αγόρια ήταν πάντα πολύ προσεκτικά με τις γυναίκες στην παμπ, ιδιαίτερα καθώς η ομάδα της προσωπικής τους ασφάλειας τους παρακολουθούσε στενά». παμπ

Στην παρέα τους υπήρχε μια κοπέλα που ο Φρανκ πιστεύει ότι ήταν αυτή, που πήρε την παρθενιά του Χάρι. ΄Όπως είπε: «Υπήρχε μια συγκεκριμένη κοπέλα γύρω στα 20 που ήταν κοντά στον Χάρι. Ήταν ένα κορίτσι για πάρτι, πολύ όμορφη και φλέρταρε τον Χάρι πολύ στενά. Δεν θα πω το όνομά της , αλλά ήταν κοινωνικά από τον κόσμο τους, οπότε δεν την πτοούσε ότι απέναντί της είχε τον πρίγκιπα Χάρι.

Θυμάμαι ότι του την είπε μια φορά στην παμπ, όταν εκείνος προσπαθούσε να κάνει τον καμπόσο. Απλώς γύρισε προς το μέρος του και τού είπε “Ωχ, σκάσε επιτέλους Χάρι”. Συνήθιζαν να παίζουν παιχνίδια με ποτό μαζί, μια φορά έπιναν εναλλάξ έναν συνδυασμό μπύρας λάγκερ, μηλίτη και φραγκοστάφυλου. Ήταν λίγο αγοροκόριτσο αλλά ήταν πολύ όμορφη. Πολλοί άντρες την έκαναν κέφι».

Όμως, παρά το γεγονός ότι ο Χάρι είπε ότι φοβόταν ότι μπορεί να τον είχαν δει κάποιοι καθώς έκανε σεξ για πρώτη φορά σε ένα χωράφι πίσω από την παμπ, ο Φρανκ λέει ότι προσωπικά δεν είδε τίποτα:

«Ποτέ δεν είδα τον Χάρι να κάνει κάτι περισσότερο από το να φιλάει ένα κορίτσι. ΄Ολοι τον παρακολουθούσαν , αλλά εκείνος ήταν πάντα πολύ προσεκτικός με ποιους τον έβλεπαν.

Το χωράφι στο πίσω μέρος του Rattlebone Inn θα ήταν πάντως το τέλειο σημείο για σεξ, καθώς τότε δεν υπήρχαν παράθυρα στο πίσω μέρος του κτιρίου και το γρασίδι στο χωράφι πίσω από αυτό ήταν αρκετά ψηλό».

Βραδιές στην πάμπ με ποτά, πειράγματα, τσαμπουκάδες και… φιγούρα

Σύμφωνα με τον Φρανκ, ο Χάρι και ο Γουίλιαμ άρχισαν να πηγαίνουν με φίλους στο Rattlebone τον Απρίλιο του 2000 ενώ ο Χάρι σπούδαζε στο Eton College στο Μπέρκσιρ.

Οι δύο πρίγκιπες και οι φίλοι τους έμεναν στην παμπ και μετά το κλείσιμο αρκετές φορές. Μπορεί να ήταν μέλος της Βασιλικής οικογένειας, όπως λέει ο Φρανκ, αλλά συμπεριφερόταν όπως κάθε άλλο 16χρονο παιδί, που διασκέδαζε:

«Κατ΄αρχήν ο Χάρι ήταν ένα πολύ ωραίο και καλό παιδί. Ήταν ευγενικός και φιλικός και σε αντίθεση με μερικούς από τους φίλους του, δεν ήταν συνήθως προσβλητικός. ΄Εκανε πλάκα με τον εαυτό του. Ποτέ δεν αγόραζε ο ίδιος το αλκοόλ, αλλά μεθούσε με ποτήρια μηλίτη που του έδιναν άλλοι».

Ο Χάρι του έβγαλε το παρατσούκλι «Froggie» (σ.σ. βατραχάκος) σχεδόν αμέσως και υπήρξαν φορές που του μιλούσε άσχημα ή τον διέταζε μπροστά στον κόσμο. Για να το αντιμετωπίσει ο Φρανκ, το γύρισε στην πλάκα, που ο Χάρι αποδεχόταν και όποτε ο Χάρι πήγαινε να ξεπεράσει τα όρια του έλεγε «Ω, πάψε πια παρφουμαρισμένε Κοκκινοτρίχη»! 

Όπως ο ίδιος λέει «Ισως δεν ήταν και πολύ ευγενικό αλλά εκείνος έκανε πάντα την αρχή. Ένα βράδυ είπα σ΄εκείνον, τον Γουίλιαμ και τους φίλους του ότι το μπαρ έκλεινε και θα έπρεπε να φύγουν όλοι. Ο Γουίλιαμ σηκώθηκε να φύγει, αλλά ο Χάρι έμεινε καθισμένος.

Με κοίταξε στα μάτια και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, μου είπε «Ανάγκασέ με». Ήταν μόλις 16 ετών τότε και ήταν ένας αδύναμος έφηβος και εγώ είμαι 1,90 και σωματώδης, όποτε, ανασήκωσα τους ώμους μου, πλησίασα στο τραπέζι του, τον σήκωσα και τον πήρα παραμάσχαλα. Άνοιξα την πόρτα και τον έβγαλα έξω και φώναξα «τώρα φύγε από την παμπ μου».

Η αστυνομική ομάδα προστασίας του ήταν όρθια, έκπληκτη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Για να είμαι ειλικρινής, το έκανα να φαίνεται σαν αστείο και ο Χάρι το πήρε ακριβώς έτσι. Γελούσε καθώς τον πετούσα έξω. Τελικά τους άφησα να μείνουν για επιπλέον μισή ώρα. Ο Γουίλιαμ είπε στον Χάρι όταν επέστρεψε στη θέση του «να προσέχεις με τον Φρανκ, είναι Γάλλος και να θυμάσαι τι έκαναν οι Γάλλοι στους βασιλιάδες τους!».

Σύμφωνα με τον Φρανκ, με την πάροδο του χρόνου, ο εύθυμος τρόπος του Χάρι άλλαξε και έγινε πιο περιφρονητικός και αγενής.

Και πρόσθεσε: «Την τελευταία φορά που είδα τον Χάρι, ένα βράδυ Κυριακής, ήρθε στην παμπ με ένα άλλο αγόρι, που δεν μου άρεσε και πολύ. Τον έλεγα «Blondie» (σ.σ. ξανθούλη) και όταν μπήκε για πρώτη φορά του ζήτησα ταυτότητα γιατί φαινόταν πολύ μικρός. Μετά από αυτό ήταν ένα μόνιμο αστείο ότι θα του ζητούσα κάθε φορά να αποδείξει την ηλικία του. Ο Χάρι κάθισε δίπλα στο μπιλιάρδο και έβλεπε έναν αγώνα στην τηλεόραση, ενώ ο φίλος του ήρθε στο μπαρ και παρήγγειλε δυο ποτήρια μπύρα λάγκερ. Του ζήτησα την ταυτότητά του όπως συνήθως, αλλά εκείνο το βράδυ είπε: «Σκάσε και κάνε τη δουλειά σου».

Του είπα να μην μου μιλάει έτσι και είπα ότι θα μπορούσα να αρνηθώ να τον εξυπηρετήσω. Ήταν η συνηθισμένη ανάλαφρη κοροϊδία, πήρε τα ποτά και κάθισε με τον Χάρι. Έβλεπα τους δυο τους να ψιθυρίζουν και ο Χάρι γύρισε και μου είπε “Ε, Froggie, στην υγειά σου ” και σήκωσε το ποτήρι του. Στην αρχή εκνευρίστηκα. Μερικές φορές ο Χάρι μεθούσε και έλεγε “Ει, Froggie, φέρε μου μια μπύρα” και “΄Ελα εδώ Froggie”. Στην αρχή μου την έδινε, αλλά μετά γελούσα. Εκείνο το βράδυ φαινόταν νηφάλιος, αλλά δεν είχα διάθεση, εκείνος όμως το τράβηξε. Συνέχισε να με φωνάζει Froggie και του είπα να σταματήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς συνέχιζε να με αποκαλεί με διάφορα υποτιμητικά λόγια, τον έβλεπα να γυρίζει το κεφάλι και να κοκορεύεται στους φίλους του γελώντας. Έμοιαζε σαν να απολαμβάνει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Είμαι σίγουρος πως νόμιζε ότι ήταν πραγματικά αστείο, αλλά με ενόχλησε γιατί όλοι γελούσαν και ένιωθα ότι προσπαθούσε να με ταπεινώσει. Έπρεπε να φύγω για να μην του πω κάτι βαρύ. Βγήκα από το μπαρ για να ηρεμήσω και όταν επέστρεψα είχαν φύγει. Ένιωσα προσβεβλημένος που είχε κάνει τους πελάτες μου να γελάσουν μαζί μου». Του απαγόρευσα την είσοδο και δεν επέστρεψε ποτέ. Στην πραγματικότητα δεν τον έχω δει από τότε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.