ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρίγκιπας Χάρι και Μ.Μαρκλ επικοινώνησαν με την Κ.Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Μετά την τραγική είδηση ότι η Κ.Μίντλετον πάσχει από καρκίνο

Πρίγκιπας Χάρι και Μ.Μαρκλ επικοινώνησαν με την Κ.Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Επικοινωνία με την Κέιτ Μίντλετον αλλά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ φέρονται να είχαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε την Παρασκευή ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, ανακοίνωση που έκανε τον γύρο του πλανήτη και προκάλεσε σοκ.

Το ζεύγος πιστεύεται ότι προσέγγισε «ιδιωτικά» την Κέιτ και τον σύζυγό της αργά την Παρασκευή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η φερόμενη επικοινωνία έρχεται μετά από αναφορές ότι πρίγκιπας Χάρι και Μ.Μαρκλ έμαθαν για τον αγώνα της Κέιτ όταν η τραγική είδηση έσκασε σε όλο τον κόσμο, όπως ανέφερε η The Post.

Είναι άγνωστο αν επέλεξαν τηλεφωνική επικοινωνία ή βιντεοκλήση ή άφησαν ένα απλό μήνυμα υποστήριξης, πρόσθεσε το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι, πάντως, εξέφρασε την υποστήριξή του λίγο μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη», ανέφεραν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σε ανακοίνωσή τους την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.