Ρένια Λουιζίδου: «Το 2004 κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω – Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά αλλά δεν το έκανα»

«Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα»

Ρένια Λουιζίδου: «Το 2004 κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω – Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά αλλά δεν το έκανα»

Η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της το 2004.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε αρχικά: «Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό.

Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία της συζήτησης, η ίδια συμπλήρωσε ότι: «Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.