ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Χρηστίδου για την «περιπέτειά» της σε παραλία γυμνιστών: «Φοβόμουν μη με βγάλουν καμιά φωτογραφία»

«Υπάρχει μια βάθρα λοιπόν, που έχει ταμπέλα και λέει "απαγορεύεται το μαγιό"»

Σ.Χρηστίδου για την «περιπέτειά» της σε παραλία γυμνιστών: «Φοβόμουν μη με βγάλουν καμιά φωτογραφία»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή την απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία Σαρακήνικο της Γαύδου, αποκάλυψε τη δική της «περιπέτεια», στις περσινές της διακοπές, όπου είχε επισκεφτεί τη Σαμοθράκη.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε, «εγώ που πήγα πέρυσι Σαμοθράκη, είχε φουλ γυμνιστές σε βάθρες. Υπάρχει μια βάθρα λοιπόν, που έχει ταμπέλα και λέει “απαγορεύεται το μαγιό”. Λέει ότι καλύτερα να μη μπείτε για να διατηρείται καθαρό το νερό και να είναι πιο υγιεινό».

«Θέλω να σας πω ότι επειδή εγώ δεν έχω αυτή την εξοικείωση και μπήκα με μαγιό, ήταν όλοι γυμνοί γύρω μου και με κοιτούσαν στραβά. Είχα πάει με τη Χριστίνα, την κουμπάρα μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκλεισε την αφήγησή της, λέγοντας: «Με κοιτούσαν με μισό μάτι, φοβόμουν μη γίνει και καμιά στραβή και με βγάλουν καμιά φωτογραφία. Δεν έχεις και πού να πας όμως… Δεν θα πάω εγώ Σαμοθράκη, επειδή δεν θέλουν οι άλλοι να βάλουν μαγιό και εγώ θέλω;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.