ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σάρον Στόουν: «Το 2001 έπαθα εγκεφαλικό και οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν μόλις 1% – Το Χόλιγουντ μετά με ξέχασε»

«Έζησα μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών»

Σάρον Στόουν: «Το 2001 έπαθα εγκεφαλικό και οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν μόλις 1% – Το Χόλιγουντ μετά με ξέχασε»

Η 65χρονη ηθοποιός Σάρον Στόουν μίλησε πρόσφατα για το γεγονός ότι αγνοήθηκε από το Χόλιγουντ, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του THR «Raising Our Voices», η ηθοποιός μοιράστηκε την προσωπική της διαδρομή, καθώς «έπεσε» από τη βιομηχανία του θεάματος μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Μιλώντας στο κοινό του γκαλά, η Στόουν συζήτησε για το πώς το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε, είχε ως αποτέλεσμα να ξεχαστεί σε μεγάλο βαθμό στον χώρο.

«Αντιμετώπισα κι εγώ ένα ζήτημα διαφορετικότητας. Το 2001, έπαθα εγκεφαλικό επεισόδιο και οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν μόλις 1%. Έζησα μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πέρασε επτά χρόνια για να αναρρώσει από το εγκεφαλικό επεισόδιο και έκτοτε δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει δουλειές υποκριτικής.

«Όταν συνέβη αρχικά, επέλεξα να μην μοιραστώ την είδηση γιατί ήξερα ότι κάθε προσωπική αναποδιά θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα κάποιου.

Δυστυχώς, κάτι πήγε στραβά για μένα, με αποτέλεσμα να είμαι στο περιθώριο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Υπήρξε μια εποχή στη ζωή μου που ήμουν μια πολύ επιτυχημένη σταρ του κινηματογράφου» συμπλήρωσε.

«Η διαφορετικότητα μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία πτυχές. Μπορεί να είναι ένας τραυματισμός, το χρώμα του δέρματός σας ή απλώς να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Αν είστε κάποιος που εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα, πρέπει να διεκδικήσετε τη θέση σας σε αυτή τη βιομηχανία» είπε κλείνοντας την ομιλία της η διάσημη ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.