Σελένα Γκόμεζ: Σκέφτεται να εγκαταλείψει την υποκριτική για να κάνει τη δική της οικογένεια

Έκανε την αποκάλυψη σε επεισόδιο του podcast «Giving Back Generation»

Σελένα Γκόμεζ: Σκέφτεται να εγκαταλείψει την υποκριτική για να κάνει τη δική της οικογένεια

Η Σελένα Γκόμεζ είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει το Χόλιγουντ για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτό που τελικά θα την κάνει ευτυχισμένη είναι να παντρευτεί και να γίνει μητέρα, ενώ μάλιστα τόνισε ότι είναι έτοιμη να απομακρυνθεί από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

Η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» έκανε την αποκάλυψη σε επεισόδιο του podcast «Giving Back Generation».

«Ελπίζω να παντρευτώ και να γίνω μαμά», είπε η 30χρονη στις Ρακέλ Στίβενς και Άσλεϊ Κουκ, με τις οποίες είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλη, ενώ σε συνέχεια των δηλώσεών της ανέφερε: «Τελικά είμαι κουρασμένη από όλα αυτά, οπότε μάλλον θα αφιερώσω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στη φιλανθρωπία».

Επιπλέον η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς βλέποντας την 8χρονη ετεροθαλή αδερφή της Γκρέισι Έλλιοτ Τίφι να μεγαλώνει, κατάλαβε πως θέλει να γίνει μητέρα. «Παρακολουθώ αυτό το μικρό άτομο να μεγαλώνει σε άνθρωπο. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Αισθάνομαι κατά κάποιον τρόπο σαν γονιός, παρόλο που δεν είμαι. Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή όπως την απολαμβάνει εκείνη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για σχέδιά της να κάνει οικογένεια. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Ιούνιο στο podcast του The Hollywood Reporter «Awards Chatter», η Γκόμεζ είπε ότι η μετακόμισή της από το Τέξας στο Χόλιγουντ την έκανε να συνειδητοποιήσει την ανάγκη της να κάνει οικογένεια. «Θα έκανα τέσσερα παιδιά σίγουρα», είχε πει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.