Σιλβέστερ Σταλόνε & Τζένιφερ Φλάβιν: Ακύρωσαν το διαζύγιό τους & συμφιλιώθηκαν – «Είναι και οι δύο ευτυχισμένοι»

Οι κατηγορίες και η αίτηση διαζυγίου

Σιλβέστερ Σταλόνε & Τζένιφερ Φλάβιν: Ακύρωσαν το διαζύγιό τους & συμφιλιώθηκαν – «Είναι και οι δύο ευτυχισμένοι»

Στροφή 180°, έκαναν ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η εν διαστάσει σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν, καθώς ακύρωσαν το διαζύγιό τους και συμφιλιώθηκαν.

Ο σταρ του κινηματογράφου και η επί 25 χρόνια σύζυγός του «αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι, όπου μίλησαν και κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους. Είναι και οι δύο εξαιρετικά ευτυχισμένοι», δήλωσε ο εκπρόσωπός του στην «Page Six».

Η συμφιλίωσή τους έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Τζένιφερ Φλάβιν. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το «Etonline» την Πέμπτη, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, για την ευημερία της οικογένειάς τους.

«Τα μέρη συμφωνούν ότι είναι προς το συμφέρον του καθενός ξεχωριστά, και κυρίως συλλογικά για την οικογένεια, να επιλύουν όλα τα ζητήματα που συνδέονται με τη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο και έξω από τις δικαστικές αίθουσες», αναφέρει το έγγραφο.

Οι θαυμαστές τους υπέθεσαν ότι τα ξαναβρήκαν, αφού ο Σταλόνε μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν αυτόν και την Τζένιφερ να κρατιούνται χέρι-χέρι. «Υπέροχα…», έγραψε ο Sly ως λεζάντα στην ανάρτηση.

Ο χολιγουντιανός σταρ μοιράστηκε δύο φωτογραφίες. Η μία δείχνει τον ίδιο και τη σύζυγό του να χαμογελούν με τις τρεις κόρες τους, οι οποίες τότε ήταν στην ηλικία του δημοτικού.

Στο άλλο στιγμιότυπο, ο Σταλόνε και η Τζένιφερ φαίνεται να περπατούν χέρι-χέρι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 1997.

Οι κατηγορίες και η αίτηση διαζυγίου

Στις 19 Αυγούστου, η Τζένιφερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, κατηγορώντας τον σύζυγό της για ότι «συμμετείχε σε σκόπιμη διασπάθιση, εξάντληση ή και σπατάλη των περιουσιακών στοιχείων του γάμου, η οποία είχε δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις».

Ο ηθοποιός αρνήθηκε τότε τους ισχυρισμούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την κατάθεση της αίτησης, η Φλάβιν δήλωσε στο «People»: «Με λύπη μου ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου κατέθεσα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Παρόλο που δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα εκτιμώ πάντα την πάνω από 30ετή σχέση που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας. Ζητώ την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς μας καθώς προχωράμε φιλικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.