ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τη μητέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της (φώτο)

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε…»

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τη μητέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της (φώτο)

Ιδιαίτερες είναι οι φετινές γιορτές για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς μέσα στο 2022 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για Πρωτοχρονιά στο πατρικό της σπίτι, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για τη χρονιά που έφυγε, να κάνει τον απολογισμό της και να στείλει τις ευχές της για το 2023.

Δημοσίευσε λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με τον μπαμπά της και στη λεζάντα έγραψε τα εξής:

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά.. Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε..»

«Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα.. Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα.. Καλή χρονιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.