ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σοφία Βεργκάρα… ετών 14 – Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Δείτε πως ήταν η Σοφία Βεργκάρα τη δεκαετία του '80

Σοφία Βεργκάρα… ετών 14 – Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Η Σοφία Βεργκάρα γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και μοιράστηκε με τους 28.2 εκατομμύρια followers της μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν έφηβη.

Η Σοφία Βεργκάρα μεγάλωσε στο Barranquilla της Κολομβίας. Η φωτογραφία της από τα ’80s σε ηλικία 14 ετών ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη μεξικανική σαπουνόπερα «Acapulco, Cuerpo y Alma» του 1995. Είχε βέβαια προηγηθεί η διαφήμιση της Pepsi που έκανε σε ηλικία 17 ετών όπου μεταδόθηκε ευρέως στην Λατινική Αμερική. Αυτό όμως που έμελλε να την κάνει διάσημη στη χώρα της ήταν όταν παρουσίαζε την ταξιδιωτική εκπομπή «Fuera De Serie» από το 1995 μέχρι το 1998 για τις ανάγκες της οποίας ήταν υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με μπικίνι επιδεικνύοντας το περίφημο μπούστο της.

Την ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ περπατούσε σε μια παραλία της Κολομβίας και άμεσα της παρουσιάστηκαν προτάσεις για μόντελινγκ και δουλειά στην τηλεόραση. Η ηθοποιός έχει φυσικά ξανθά μαλλιά, παρόλο που σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τής έχει ζητηθεί πολλές φορές να τα βάψει καστανά για να μοιάζει περισσότερο με το στερεότυπο της Ισπανίδας.

Τα νεανικά της χρόνια της στην Κολομβία θυμήθηκε η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα.

Στη φωτογραφία από το 1986 την βλέπουμε σε ηλικία 14 ετών να φοράει κόκκινο κραγιόν και να έχει μακριά χρυσά σκουλαρίκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.