ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Σπάει» τη σιωπή της η Μ.Κορινθίου: «Λένε στο διαδίκτυο ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά – Έχω κάνει αγωγές»

«Είναι οι λεγόμενοι λογαριασμοί ghost»

«Σπάει» τη σιωπή της η Μ.Κορινθίου: «Λένε στο διαδίκτυο ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά – Έχω κάνει αγωγές»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τα κιλά που έχασε και τα ψευδή δημοσιεύματα που έλεγαν πως χρησιμοποίησε φάρμακα, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα, στο «Πρωινό».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών, αλλά και στις αγωγές που έχει κάνει αναφορικά με αυτό το θέμα.

«Έχω χάσει πολλά κιλά, δεν λέω πόσα γιατί πάλι βγήκαν τώρα στο διαδίκτυο και λένε ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει αγωγές», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Είναι οι λεγόμενοι λογαριασμοί ghost. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση, θα τους βρούμε σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», συμπλήρωσε και εκτίμησε πως πρέπει να είναι άτομα από το εξωτερικό, που συνεργάζονται με κάποιους στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφασή της να πάει σε διατροφολόγο. «Αισθανόμουν γενικά ένα φορτίο, μια τοξικότητα πάνω μου, που ξεκινάει από την ψυχούλα. Λέω θα ανέβω στη ζυγαριά να ζυγιστώ, γιατί δεν ζυγιζόμουν. Και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2,5 μήνες», σημείωσε και συμπλήρωσε πως ήταν τόσο συγκεντρωμένη, που δεν δυσκολεύτηκε με τη διατροφή που ακολουθούσε. «Ήμουν στρατιώτης, τόσο συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στο να τα χάσω, γιατί σοκαρίστηκα μόλις είδα τη ζυγαριά», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.