Στ.Παρλιάρος: «Μου παραγγέλνανε τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πάνω – Θα τις πήγαιναν στα μπουζούκια»

«Εγώ ξεκίνησα το 1982, όταν άρχισε και το ΠΑΣΟΚ, ήταν οι χρυσές εποχές»

Στ.Παρλιάρος: «Μου παραγγέλνανε τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πάνω – Θα τις πήγαιναν στα μπουζούκια»

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την εποχή που άνοιξε το πρώτο του μαγαζί και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε, αλλά και τα… αιτήματα για τούρτες του ΠΑΣΟΚ.

Τα χρέη, όπως είπε ο κ.Παρλιάρος, ήταν κάτι που τον δυσκόλεψαν πολύ, γιατί «είναι πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί και οι γονείς σου να είναι Κωνσταντινούπολη… δεν ήξερα τι θα πει φόρος, δεν ήξερα τι θα πει ΙΚΑ. Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία, έφτιαχνα τα γλυκά, αυτοκίνητο δεν είχα. Μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα, εκεί πήγαινα και τις παραγγελίες, μετά γύρναγα στο εργαστήριο. Μικρός ήθελα να βγω γιατί διασκέδαζα πάρα πολύ, κάθε μέρα. Μιλάμε για την εποχή ΠΑΣΟΚ»!

Σε αυτή την αναφορά του, περί ΠΑΣΟΚ, είχε να προσθέσει ότι τη δεκαετία του ’80 έφτιαξε άπειρες τούρτες με τον πράσινο ήλιο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ ξεκίνησα το 1982, όταν άρχισε και το ΠΑΣΟΚ, ήταν οι χρυσές εποχές. Θυμάμαι ότι ερχόντουσαν και μου παραγγέλνανε τούρτες ΠΑΣΟΚ, 50, 100, τούρτες που θα πήγαιναν στα μπουζούκια, ή δεν ξέρω που αλλού, με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πάνω. Άπειρες τούρτες»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.